search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Βαρύ πένθος για τη Σάρον Στόουν – Έφυγε από τη ζωή ο μικρός της αδερφός, Πάτρικ (Photo)

14.02.2023 10:25
saron-stooyn-new

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Σάρον Στόουν καθώς ο μικρότερος αδερφός της, Πάτρικ, έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών από καρδιακή προσβολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του, ενώ δυο χρόνια πριν, είχε χάσει τον γιο του Ρίβερ σε ηλικία μόλις 11 μηνών από οργανική ανεπάρκεια.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η σύζυγος του εκλιπόντος, Τάσα, με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η καρδιά μου είναι σαν να έχει ξεριζωθεί από το στήθος μου. Ο Πάτρικ έφυγε για να συνατήσει τον γλυκό μας Ρίβερ… Δεν ξέρω τι άλλο να πω, ήταν ο κόσμος μου», έγραψε αρχικά για να συνεχίσει: «Δεν είμαι σίγουρη πώς θα είναι η ζωή χωρίς τον σύζυγό μου στο πλευρό μου και ειλικρινά δεν θέλω, αλλά θα το κάνω φυσικά. Ελπίζω απλώς να μένεις πάντα στο πλευρό μου και να προσέχεις τον Χάντερ, την Κέιλι και εμένα. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, θα κρατάω για πάντα εσένα και τις υπέροχες (και κάποιες όχι τόσο υπέροχες αλλά εξίσου σημαντικές) αναμνήσεις μας κοντά στην καρδιά μου και θα επισκέπτομαι αυτές τις αναμνήσεις πάντα. Σ’ αγαπώ γλυκό μου μωρό. Ο Ρίβερ έχει τον μπαμπά του μαζί του και ελπίζω οι δυο σας να περνάτε τις καλύτερες στιγμές» έγραψε.

Η Σάρον Στόουν πριν από λίγες ώρες ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τον αγαπημένο της αδερφό.

Η ηθοποιός έχει επίσης μια αδελφή την Κέλι και έναν ακόμη αδελφό τον Μάικλ.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: «Βόμβα» από Κόρομι – Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη (Videos)

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στη Ναυσικά και τη Βασιλική – «Δεν θα κάνεις “νούμερα” σε βάρος μου για να σε κρατήσουν»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έχω γκουγκλάρει πολλές φορές τον εαυτό μου για να δω τι φωτογραφίες παίζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 20:06