search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:23
MENU CLOSE

Τα «πάνω- κάτω» στην τηλεθέαση λόγω του Αγίου Βαλεντίνου

15.02.2023 17:45
gi tis elias098-new

Τι ήταν να εμφανιστούν Αλέξης και Μυρτάλη στο καφενείο, στη «Γη της ελίας»; Και μάλιστα να πει «φάτσα φορά» ο Αλέξης στη Μαργαρίτα ότι είναι και επισήμως με τη Μυρτάλη; Αυτές και άλλες εξελίξεις έφεραν τη σειρά του Mega, πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών χθες που ήταν του Αγίου Βαλεντίνου.

Στη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά στην απόδοσης, πήγε ο «Σασμός». Όμως και τα δύο προγράμματα είχαν τηλεθεάσεις με πτωτική τάση σε σχέση με τη Δευτέρα. Κάποιοι πιθανόν γιόρτασαν μακριά από την τηλεόραση.

Φαίνεται όμως ότι από την γιορτή επηρεάστηκαν τα περισσότερα πρόγραμμα του prime time. Υποχώρηση και για τον «Παράδεισος των κυριών» αλλά και για το «Μαύρο ρόδο» ακόμα και για το «Survivor all star» και το «Ράδιο αρβύλα», χωρίς όμως την παραμικρή μεταβολή στην γενική κατάταξη του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου της Nielsen, από τη μία ημέρα στην άλλη. Και που να έρθει η Τσικνομπέμπτη.

Εν τω μεταξύ το «MasterChef» επέστρεψε στο Top 10, χρονιάρα μέρα, αλλά μάλλον τυχαίο είναι. Άλλωστε καλαμαράκια και ψαρικά μαγείρεψαν. Δεν έφτιαξαν δα και σοκολατάκια με φράουλα και σαντιγί.

Διαβάστε επίσης:

Ενδιαφέρον για ενσωμάτωση του ERTFLIX στην πλατφόρμα του TV5 Monde

Ελεονώρα Μελέτη: Αυτή είναι η πρόταση που είχε κάνει ο ΑΝΤ1 στον Γιώργο Λιάγκα

Πέντε σταθμοί με διψήφια ποσοστά στα μερίδια τους χθες – Στο Mega το μεγαλύτερο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:23