search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:40
MENU CLOSE

Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας χωρίς περίσκεψη, χωρίς γνώση, χωρίς αιδώ λέει ξανά ψέματα

16.02.2023 21:22
oikonomou1212_new

«Παρότι υπάρχουν ατράνταχτα, διεθνώς αναγνωρισμένα, στοιχεία για την θετική πορεία και την ευοίωνη προοπτική της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Τσίπρας επιδίδεται σε προσωπικές εκτιμήσεις: χωρίς περίσκεψη, χωρίς γνώση, χωρίς αιδώ. Και φυσικά ξανά σε ψέματα. Πολλά ψέματα. Η στάση του αγγίζει τα όρια του ιλαροτραγικού. Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, που τόσο πάσχισε να διαλύσει ο κ. Τσίπρας, είναι αυτή που επιτρέπει στην Ελλάδα να ανθίσταται στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων και να στηρίζει επί μακρόν τους πολίτες, έμπρακτα και απτά», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «ΥΓ: Όσο μιλά για τους πλειστηριασμούς, χωρίς να απολογείται για τα πεπραγμένα του στο διάστημα 2015-2019, τόσο εκτίθεται στην κοινή γνώμη».

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Την ώρα που ο πληθωρισμός υποχωρεί, οι αυξήσεις στα τρόφιμα συνεχίζουν να καλπάζουν

Γιάννης Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας, για να διαχειριστεί την απόρριψή του από τον ελληνικό λαό, γίνεται γραφικός

Βουλή: Άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη υπερψήφισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39