search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:27
MENU CLOSE

ΝΔ: Απάντηση στον Τσίπρα στο τρακτέρ με βίντεο

17.02.2023 18:55
neadimokratia_new

Η ΝΔ αντί απάντησης σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε αγρότες ανεβασμένος πάνω σε τρακτέρ στα Τρίκαλα, δημοσιοποίησε ένα βίντεο με την λεζάντα «ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ. 2013-2023. Σε αυτά τα 10 χρόνια οι αγρότες ξέρουν καλά πόση αξία έχουν οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα. ΚΑΜΙΑ».

Στο βίντεο προβάλλονται αποσπάσματα από τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια απόσπασμα τηλεοπτικής εκπομπής του 2016 κατά την οποία αγρότης λέει μεταξύ άλλων ότι «το μεγαλύτερο θέατρο το έπαιξε ο κ. Τσίπρας απάνω στο δικό μου το αγροτικό στον Ορχομενό πριν 1,5 χρόνο, βάλτε το στο google να δείτε τι πάει να πει θέατρο», και έπειτα προβάλλονται οι σχετικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα το 2013.

Επίσης προβάλλονται εικόνες από κινητοποιήσεις των αγροτών το 2017 έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Παπαδόπουλος: «Δεν μπορώ να βλέπω ο αθλητισμός να υποβαθμίζεται – Αποτελεί τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος με το ΚΚΕ» (Video)

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Όση αξία είχαν εκείνα που υποσχόταν τότε, άλλη τόση -και λιγότερη- έχουν όσα υπόσχεται τώρα  

Βουλή: Τι αλλάζει με το νομοσχέδιο του υπ. Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες – Οι θέσεις των κομμάτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:24