search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Γιώργος Παπανδρέου: Αιχμηρή απάντηση στα δημοσιεύματα περί δήθεν μυστικής συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα

18.02.2023 10:50
Giorgos Papandreou_new

Με μια λιτή και συνάμα αυστηρή ανακοίνωση σχολίασε το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργου Α. Παπανδρέου τα δημοσιεύματα για μυστική συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Όσοι συνωμοτούν κρύβονται και φαντάζονται μόνο συνωμοσίες και συνωμότες. Όσοι είναι συνεπείς σε αυτά που δημόσια εκφράζουν δεν χρειάζεται να συνωμοτούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Παπανδρέου με την ανάρτησή του, ουσιαστικά επιβεβαιώνει τις υπόγειες συζητήσεις για τη συγκρότηση «κυβέρνησης των ηττημένων». Σε αντίθεση με τα σενάρια που εξυφαίνονται σε μυστικούς δείπνους- ξεχνώντας τα «Πινοσέτ» και «Ολανδρέου»- ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά τι συνέβη όταν το τιμόνι της χώρας κρατούσαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Παπανδρέου. Πρόκειται, μακράν, για τις δύο χειρότερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Η επιστροφή τους μπορεί για εκείνους να είναι όνειρο, αλλά για τους πολίτες είναι, σίγουρα, εφιάλτης που δεν θα ήθελαν να ξαναζήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Ακρίβεια: Στα ύψη βασικά τρόφιμα, με τους καταναλωτές ν’ «ασφυκτιούν» – Πότε έρχεται το ανανεωμένο «Καλάθι του Νοικοκυριού» (Video)

Άντονι Μπλίνκεν: Έρχεται στην Αθήνα την Δευτέρα ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ – Επίσκεψη και στην Τουρκία (Video)

ΕΜΑΚ: Μαρτυρίες από τα χαλάσματα – «Ενστικτωδώς έβγαλα τα γάντια μου και της έπιασα τα ποδαράκια όπως κάνω στο γιο μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:47