search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:39
MENU CLOSE

J2US: Η εντυπωσιακή είσοδος του Νίκου Κοκλώνη (Video)

18.02.2023 23:37
nikos-koklonis-new

Εντυπωσιακή επιστροφή επιφύλαξε για τους τηλεθεατές του Alpha ο παρουσιαστής του «Just the Two of Us», Νίκος Κοκλώνης. Η επιστροφή της μουσικής υπερπαραγωγής δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, καθώς ο δημοφιλής παρουσιαστής έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο στη σκηνή με τραγούδι, χαμόγελο και χορό.

«Επιστρέψαμε κύριες και κύριοι εδώ ζωντανά. Το πάρτι του Σαββάτου είναι ζωντανά και πάλι. Μου λείψατε όσο δεν φαντάζεστε! Και το λέω μέσα από την καρδιά μου γιατί Σάββατο χωρίς J2US δεν γίνεται» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στην έναρξη του σόου.

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα δε θα μπορούσε να μη συμπεριλάβει και την παρουσία προηγούμενων ζευγαριών, που συμμετείχαν στη μουσική υπερπαραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Ο παρουσιαστής, κάνοντας ειδική αναφοράς στα ζευγάρια, ανέφερε ότι στο πλατό βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, η Βίκυ Κουλιανού, η Ματίνα Νικολάου, ο Βασίλης Πορφυράκης, η Ιλάειρα Ζήση, χωρίς τον σύζυγό της Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος και αναμένεται να εμφανιστεί λίγο αργότερα, όπως και είπε η Ιλάειρα, κάνοντας σχετική χειρονομία.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: Οι νικητές και οι χαμένοι στη μάχη της πρωινής ζώνης

Οι τίτλοι των Πρωτοσέλιδων των εφημερίδων του Σαββάτου (Video)

Η ελιά της τηλεθέασης με εσάνς Τσικνοπέμπτης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 07:39