search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:30
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής: «Για την Δούρου, το ΣΥΡΙΖΑ και τους επαγγελματίες αλληλέγγυους, η ανθρωπιά έχει μόνο κομματική αξία»

19.02.2023 16:46
perifereia

Η Περιφέρεια Αττικής πήρε θέση μέσω ανακοίνωσής της για την ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο φωτορεπόρτερ, Γιώργος Μουτάφης και την οποία αναπαρήγαγε η Ρένα Δούρου, αναφορικά με τη διαχείριση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους ανθρώπους που δοκιμάζονται μετά τον σεισμό στην Τουρκία.

Στις εικόνες και το βίντεο της συγκεκριμένης ανάρτησης φαίνονται ρούχα και άλλα αντικείμενα που προορίζονται για τους πληγέντες του σεισμού στην Τουρκία να είναι πεταμένα στο κέντρο διαχείρισης της Περιφέρειας Αττικής. Η απάντηση της τελευταίας σχετικά με αυτό είναι πως πρόκειται για «ποσότητα ρούχων που λόγω του ότι ήταν σε κακή κατάσταση και φθαρμένα, και για το λόγο αυτό δεν μπορούν να αποσταλούν ως βοήθεια, θα πήγαιναν για ανακύκλωση».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια αναφέρει: «Δυστυχώς γι’ αυτούς, μόνο η μικροψυχία και η συκοφαντία έχει κομματική σημαία κι αυτή είναι της κας Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ και των διάφορων «επαγγελματιών αλληλέγγυων» που έχουν στη δούλεψή τους, που μοναδική τους έννοια είναι να συκοφαντούν την Ελλάδα και το λαό της».

Η ανάρτηση της Περιφέρειας Αττικής:

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στέλιος Αγγελούδης

Λάμπης Λιβιεράτος: Με ποιον συνδυασμό θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (video)

Γιώργος Τσαλίκης: Πού θα κατέβει υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:29