search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 05:35
MENU CLOSE

Survivor All Star: Απίστευτο σκηνικό ανάμεσα σε Μάριο και Ελευθερία – «Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου, ότι είμαι το απωθημένο σου» (Videos)

20.02.2023 09:06
survivor-eleytherioy-new

Στον Άγιο Δομίνικο κατέφθασε η Ελευθερία Ελεθερίου στο επεσόδιο της Κυριακής στο Survivor All Star με την τραγουδίστρια να προστίθεται στην κόκκινη ομάδα όπου βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

«Με τον Μάριο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, πριν από τη συμμετοχή μου στο Survivor, από το 2017. Αρκετά χρονάκια. Είχαμε πάντα άψογες σχέσεις και νομίζω ότι κάπου έχει μείνει μέχρι εκεί» τόνισε, αρχικά, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές και προσπαθούσα να είμαι κουλ όσο μπορεί να είναι ένας άνθρωπος μέχρι να έρθει μια κίνηση από κάποιο άτομο το οποίο οφείλει να του εξηγήσει κάποια πράγματα. Αυτή την κίνηση δεν την είδα, πόσο μάλλον όταν η Ευρυδίκη δεν μπορούσε να κρατηθεί και είπε στον Μάριο τι ακριβώς συμβαίνει έξω» πρόσθεσε.

Στην πορεία της ημέρας, το θέμα με το ειδύλλιο του Μάριου με την Καρολίνα σε συνδυασμό με τη σχέση που είχε ο παίκτης με την Ελευθερία εκτός παιχνιδιού δεν άργησε να θιχτεί με τον Σπύρο Μαρτίκα να καλεί σε έντονο ύφος από τον Μάριο να εξηγηθεί και να αποκαταστήσει «δυο κυρίες που εξέθεσε σε όλη την Ελλάδα».

«Δεν κρύβομαι πίσω από καμία κάμερα. Εδώ δεν έχω έρθει για να βγάλω τα προσωπικά μου αλλά να αγωνιστώ σε ένα ριάλιτι επιβίωσης» αποκρίθηκε, εκνευρισμένος, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Το ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου

Όπως είχε φανεί στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε λίγο πριν το επεισόδιο της Κυριακής, η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε κατά του Μάριου Πρίασμου, κατηγορώντας τον ότι η σχέση του με την Καρολίνα εξέθεσε την ίδια.

«Χθες το βράδυ κοιμήθηκες καλά; Χθες το βράδυ, που έγινε το σκηνικό, με έπιασες ρε μαλ…α να πεις, πως είναι αυτή η κοπέλα εδώ και έναν μήνα έξω που την κυνηγάνε; Δεν τοποθετήθηκα, Μάριε, να ξέρεις πουθενά. Κρύβομαι μέχρι να έρθω στο παιχνίδι. Δεν ήθελα να μιλήσω γιατί προφανώς υπάρχει και ένας αντίλογος. Και πας και με αδειάζεις με μια κοπέλα που της έχω πει ότι έχω κάνει παρέα και τυπικά είναι φίλη μου; Πλέον ο ορισμός φίλος, για μένα, έχει ξεφτιλιστεί. Μου έλεγες ότι είμαι το απωθημένο σου! Mε έλεγες αγάπη σου, μωρό σου» είπε φωνάζοντας η Ελευθερία με τον Μάριο να ακούει δίχως να αντιδρά.

Διαβάστε επίσης:

BAFTA: Στο «Ουδέν νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» το βραβείο καλύτερης ταινίας

Πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Law & Order», Ρίτσαρντ Μπέλζερ

Ρίτσαρντ Γκιρ: Εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μεξικού με συμπτώματα πνευμονίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06