search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:11
MENU CLOSE

Survivor All Star: Ο διάλογος Μάριου – Ελευθερίας που δεν κατέγραψαν οι κάμερες (Video)

20.02.2023 11:49
survivor-marios_eleytheria-new

Έναν απίστευτο καβγά ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Survivor All Star στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ωστόσο, οι δυο παίκτες που όπως φαίνεται διατηρούσαν σχέση πριν μπουν στο ριάλιτι, αντάλλαξαν ακόμα πιο «βαριές» κουβέντες μεταξύ τους, με την παραγωγή να επιλέγει να μη δείξει το σχετικό στιγμιότυπο.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», ο Νίκος Παρτσώλης αποκάλυψε τον εν λόγω διάλογο, με τους συντελεστές του πάνελ να «κατακεραυνώνουν» τον Μάριο ο οποίος με την επιλογή του να ισχυρίζεται ότι το τρυφερό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Καρολίνα, δεν ήταν κάτι σοβαρό, στην ουσία «αδειάζει» και τις δυο κοπέλες.

«Ο τύπος έχει πουλήσει τον φίλο του, αυτή τη στιγμή αδειάζει την Καρολίνα. Δεν έχει τα κότσια να ζητήσει συγγνώμη από το κορίτσι που έχει απέναντί του και του λέει “έχουμε ξεφτιλιστεί πανελληνίως με όλα αυτά” και κατά τα άλλα, θέλει να πάρει το Survivor» ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Αφροδίτη Γραμμέλη, εμφανώς εκνευρισμένη.

Ελευθερία – Μάριος: Ο διάλογος που «έκοψε» η παραγωγή

Ε.Ε.: Αγόρι μου, έχεις καταλάβει τι έχει γίνει έξω; Δε με έχεις πιάσει από χθες να μου μιλήσεις, να με ρωτήσεις τι πέρασα ένα μήνα τώρα, να μου ζητήσεις συγγνώμη. Ξέρεις τι έχει γίνει έξω;

Μ.Π.: Θες να σου εξηγήσω εγώ;

Ε.Ε.: Να μου εξηγήσεις τι; Τα είδα όλα στην καλύβα με την Καρολίνα.

Μ.Π.: Δεν ήταν τίποτα, δεν έγινε τίποτα. Γούσταρα εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι τίποτα αυτό που είδες γιατί δεν έγινε τίποτα. Τα φούσκωσε όλα η παραγωγή.

Ε.Ε.: Ποια παραγωγή αγόρι μου; Που ήταν πάνω στα πόδια σου; Που έχουν κλείσει σπίτια έξω; Δε ντρέπεσαι;

Διαβάστε επίσης:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αποκάλυψε τον λόγο που «έκοψε» τον Γιάννη Πλούταρχο από την εκπομπή του (Video)

Μάστορας – Καληφώνη: Επιβεβαίωσαν τη σχέση τους με μια φωτογραφία (Videos/Photo)

Tom Sizemore: Σε κρίσιμη κατάσταση ο γνωστός ηθοποιός μετά από ανεύρυσμα (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16