search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:19
MENU CLOSE

To Mega στις πληγωμένες από τον σεισμό περιοχές της Τουρκίας

20.02.2023 18:55
MEGA Stories (4)

Στις ισοπεδωμένες από τον εγκέλαδο περιοχές της Τουρκίας τρία εικοσιτετράωρα μετά το συντριπτικό σεισμό των 7,5R που έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για μια καινοφανή ανθρωπιστική κρίση βρέθηκε η εκπομπή «Mega stories» (00.15, Mega) και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Μέσα από κατεστραμμένους δρόμους, γκρεμισμένα κτήρια και ανθρώπινες ελπίδες που ώρα με την ώρα στέρευαν, η ομάδα του «Mega Stories» έφτασε στα Άδανα, στην Αντιόχεια, στο Γκαζίαντεπ και από εκεί στο Ντιγιάρμπακιρ καταγράφοντας ιστορίες ανθρώπων που μέσα σε μία νύχτα έχασαν τα πάντα: σπίτια, ζωές, τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος και το τηλεοπτικό συνεργείο του Mega ακολουθώντας Δώρα Αναγνωστοπούλου καραβάνια αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής βοήθειας γνώρισαν τους ήρωες που έσπευσαν να συντρέξουν τις χιλιάδες των Τούρκων πολιτών που από τη μία στιγμή στην άλλη είδαν τη ζωή τους να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Η ομάδα του «Mega Stories» συνομίλησε με ανθρώπους που επέζησαν από τη φονική μανία του σεισμού, είδε άλλους να διασώζονται μέσα από τα ερείπια, συνάντησε συγγενείς που περίμεναν μία καλή είδηση για τους δικούς τους, καθώς και άλλους που θρηνούσαν τους νεκρούς τους, γνώρισε τους διασώστες που έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προσφέρουν ελπίδα και ζωή.

Διαβάστε επίσης:

Limit up τηλεθέασης για τον Alpha το Παρασκευοσάββατο, την Κυριακή για τον Σκάι

MasterChef 2023: Κρύβει παγίδες το τεστ δημιουργικότητας (Video)

«+άνθρωποι»: Μία εκδοχή μη «φυσιολογικής» τηλεόρασης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 21:10