search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:51
MENU CLOSE

Έλενα Χριστοπούλου κατά Βιτάλη: «Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, είπε για τον… ποπό της Δέσποινας Βανδή» (Video)

21.02.2023 13:22
christopoyloy-vitali-new

Τα καυτά φιλιά της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη πάνω στην πίστα σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως τόσο από τους χρήστες του διαδικτύου όσο από εκπομπές και διάσημα πρόσωπα.

Η Ελένη Βιτάλη ήταν μία εξ αυτών που κατέκριναν την επιλογή της τραγουδίστριας και του ηθοποιού να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, αδιαφορώνας για τα διάφορα αρνητικά σχόλια που αναφέρονται σε αυτήν τη στάση τους.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει! Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας», η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε σχετικά, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη στάση της Ελένης Βιτάλη.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο. Από που και ως που; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι από εδώ και πέρα στο google όταν θα πατάς Ελένη Βιτάλη, θα έχει και αυτό το πράγμα να την χαρακτηρίζει. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και τη στάση μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Tommy Hilfiger: Έχτισε μια αυτοκρατορία χαρίζοντας ρούχα στους ράπερς (Videos/Photos)

Survivor All Star: Ποιοι νέοι παίκτες μπαίνουν στο ριάλιτι (Video)

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: «Τίτλοι τέλους» στον γάμο τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:49