search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Κωνσταντινόπουλος σε Οικονόμου: Ξέρω ότι συγκινείστε όταν βλέπετε αυτά τα ποσοστά, πάρτε ένα μαντίλι (video)

21.02.2023 13:37
ikonomou_konstantinopoulos

Τη δημοσκόπηση της Alco που καταγράφει προβάδισμα 7 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πτώση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σχολίασαν το πρωί στην εκπομπή «Σήμερα», στον ΣΚΑΪ.

«Αν οι πολίτες δώσουν 32% στη ΝΔ η ερώτηση είναι απλή. Πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θα κάνει ο κύριος Μητσοτάκης, γιατί λέει ότι θέλει να κάνει αυτοδυναμία» σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στο πάνελ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Αυτά που λέμε εμείς […] θα γίνουν αν δώσουν στο ΠΑΣΟΚ ισχυρό ποσοστό» συνέχισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας μεταξύ άλλων για την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν μας λέει τι θα κάνει, έχετε μπερδευτεί… βάζετε τρικλοποδιά στον εαυτό σας, γι’ αυτό και έχετε φτάσει σε αυτήν τη δεινή θέση. Και όσο συνεχίζετε, θα χειροτερεύσει η θέση σας…» σχολίασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Κύριε Οικονόμου, το ξέρω ότι συγκινείστε όταν βλέπετε αυτά τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις, αλλά πάρτε ένα μαντίλι. Αν είχαμε τέτοιους φίλους, σαν κι εσάς στο ΠΑΣΟΚ, σκεφτείτε τι θα κάναμε με τους εχθρούς» σχολίασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Δεν έχουν σημασία οι φίλοι κι οι εχθροί, η πραγματικότητα έχει σημασία», απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο μετά το 03.40′:

Διαβάστε επίσης:

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Νέα εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Γιώργος Μητσικώστας επανακάμπτει ορεξάτος

ΕΣΡ: Κυρώσεις στον ΑΝΤ1 για τον τρόπο κάλυψης της υπόθεσης Κολωνού από την εκπομπή «Το πρωινό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33