search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:23
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ για επίσκεψη Μπλίνκεν: Δεν νοούνται ίσες αποστάσεις απέναντι σε μια χώρα που σέβεται το διεθνές δίκαιο και σε εκείνη που το καταπατά

21.02.2023 17:13
pasok_new

«Τα ζητήματα γεωπολιτικής σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή, η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ οφείλει να λαμβάνει πάντα υπόψη ότι δεν νοούνται ίσες αποστάσεις απέναντι σε μια χώρα που σέβεται το διεθνές δίκαιο, και εκείνη που το καταπατά,» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την την παρουσία του Αμερικανού ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, στην Αθήνα.

Επισημαίνει ακόμη πως «πάγια θέση μας είναι πως δεν πρέπει να υπογράφονται νέα εξοπλιστικά προγράμματα με χώρες, που λειτουργούν αναθεωρητικά και αποσταθεροποιητικά».

Επίσης αναφέρει πώς η επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, σε Ελλάδα και Τουρκία, «έλαβε χώρα σε μια τραγική στιγμή για τον τουρκικό λαό. Η αλληλεγγύη, που έμπρακτα επιδεικνύει όλη η διεθνής κοινότητα, πρωτεύει αυτές τις ώρες».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Δένδιας: Στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά τη συνάντηση με Μπλίνκεν

Καραμανλής για απόσυρση του πρώην πρωθυπουργού: Η ΝΔ ενωμένη όσο ποτέ στις εκλογές

Τσίπρας – Μπλίνκεν: Πίεση στην Τουρκία για διάλογο με βάση το Διεθνές Δίκαιο θα «ζητήσει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07