search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:38
MENU CLOSE

Σασμός: Το spoiler που έδωσε ο Ορφέας Αυγουστίδης για τη σειρά (Video)

21.02.2023 11:23
orfeas-aygoystidis-new

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Σασμό με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί φανατικά τα επεισόδια της σειράς του Alpha.

Μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», ο Ορφέας Αυγουστίδης ή αλλιώς ο τηλεοπτικός «Αστέρης» έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Πετράκη στο έργο.

Όπως τόνισε, ο μικρός θα επιστρέψει στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ δεν απάντησε σχετικά με το μέλλον του Σταύρου στη σειρά.

«Θα γυρίσει ο Πετράκης στα χέρια της μαμάς του και θα βοηθήσουμε όλοι» ανέφερε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον του Σταύρου.

Ερωτηθείς αν έχει τύχει να δυσανασχετεί σε μια επαγγελματική συνεργασία, ο ηθοποιός επισήμανε ότι είναι λογικό να μην ταιριάζεις πάντα και με όλους σε επαγγελματικούς χώρους, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, ο καθένας θα πρέπει να προσαρμόζεται αναλόγως.

«Δεν έχει τύχει να μη περνάω καλά σε μια δουλειά κι αν τύχει θα προσπαθήσω αν προσαρμοστώ. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, δεν είναι και φυσιολογικό να δένεις με όλους σαν να είσαι φίλος ή συγγενής» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

«Πρόσωπο με πρόσωπο»: Νέα εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Ο Γιώργος Μητσικώστας επανακάμπτει ορεξάτος

ΕΣΡ: Κυρώσεις στον ΑΝΤ1 για τον τρόπο κάλυψης της υπόθεσης Κολωνού από την εκπομπή «Το πρωινό»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:31