search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:19
MENU CLOSE

Super Κική: Παραμένει υπό κράτηση η γνωστή influencer – Ποινική δίωξη για κακουργήματα (Videos)

21.02.2023 17:38
superkiki_new

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η Super Κική, η οποία συνελήφθη ύστερα από επεισόδιο με 37χρονο, ο οποίος διατηρούσε σχέση με στενή της φίλη,

Η γνωστή influencer θα παραμείνει κρατούμενη τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ενώ έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Σε βάρος της ίδιας και άλλων δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργήματα, με τις κατηγορίες που τις βαραίνουν να είναι ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία.

Σύμφωνα με καταγγελία του 37χρονου μηνυτή της influencer, η Super Κική μαζί με άλλες δύο γυναίκες, όχι μόνο έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Super Κικής που μίλησε στον Alpha, ανέφερε ότι η θέση των κατηγορουμένων είναι πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Σε χθεσινές της αναρτήσεις στο Instagram, η Super Κική είχε αναφέρει πως το εν λόγω άτομο επιτέθηκε στη φίλη της. Όταν παρενέβη και κάλεσε την αστυνομία, ο 37χρονος κατάθεσε μήνυση σε βάρος τους και έτσι αποφασίστηκε η σύλληψη των δύο και μίας τρίτης φίλης τους.

Σε σημερινές της δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, επέμεινε ότι ο άνδρας επιτέθηκε και στις δύο.

«Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες και έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια με τίποτα. Του είχε κάνει τέσσερις μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν μόνιμα αυτός ο άνθρωπος» ανέφερε, αρχικά.

Όσον αφορά στο ίδιο το περιστατικό, είπε: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί και μου λέει “έλα, έχει έρθει”. Μου φώναζε βοήθεια και με έπαιρνε η μικρή (σ.σ. η 10χρονη κόρη της φίλης της). Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν. Έρχεται η αστυνομία, μας παίρνουν στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει. Βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας σε κλάσματα δευτερολέπτων, “όλοι μαζί κρατήστε”. Δεν πα’ να χτυπιέμαι εγώ και να τους λέω “παιδιά είμαι δημόσιο πρόσωπο”».

Από πλευράς του, ωστόσο, ο 37χρονος δίνει άλλη εκδοχή στην υπόθεση και κάνει λόγο για παγίδευσή του και ξυλοδαρμό από άνδρα, ο οποίος είναι φίλος της Super Κικής.

Ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σημείωσε στον ΑΝΤ1 πως ο εντολέας του «έχει υποστεί ξυλοδαρμό βαρύτατο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ελληνική αστυνομία και ήδη κινείται η αυτόφωρη διαδικασία για να συλληφθεί. Ο άνδρας αυτός ήταν συνοδεία της κυρίας Κικής. Με τη σύντροφό του έχουν διαφορές και έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Πλούταρχος: Η απάντησή του στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τον λόγο που τον «έκοψε» από την εκπομπή του (Video)

Έλενα Χριστοπούλου κατά Βιτάλη: «Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, είπε για τον… ποπό της Δέσποινας Βανδή» (Video)

Τζουντ Λο: Έγινε πατέρας για… έβδομη φορά! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:17