search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:54
MENU CLOSE

Survivor All Star: Μάριος για Ελευθερία – «Ένας άνδρας αυτό πρέπει να κάνει» (Video)

22.02.2023 10:36
marios-survivor-new

Για τον καβγά που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor All Star sto ΣΚΑΪ μίλησε ο Μάριος Πρίαμος, αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος παρενέβη και μάλιστα με έντονο ύφος.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος επισήμανε ότι μοναδικός σκοπός του Μαρτίκα είναι να κερδίσει την εύνοια του κοινού ώστε να παραμείνει στο ριάλιτι, ενώ τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές γίνονται εύκολα αντιληπτές από τους τηλεθεατές.

«Είπε τα δικά του κι είναι σεβαστό να εκφέρουμε τις απόψεις μας, αλλά το να κάνεις πράγματα που εμείς κι οι τηλεθεατές ξέρουν ότι τα κάνεις για συγκεκριμένο σκοπό κι αυτός είναι να ανακατέψεις τα πάντα και να βγεις ο κερδισμένος…» είπε και πρόσθεσε:

«Εγώ απολογήθηκα, είπα συγγνώμη εκεί που έπρεπε, άφησα την Ελευθερία να πει αυτά που ήθελε. Έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεις κάποιον που θέλει να βγάλει κάποια πράγματα από μέσα του. Απολογήθηκα που είδα την Ελευθερία σε τέτοια κατάσταση και νομίζω, ένας άνδρας αυτό πρέπει να κάνει, όταν βλέπει μια κοπέλα σε αυτή την κατάσταση. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και γενικότερα είμαι ο άνθρωπος που αν πιστεύω κάτι κι έχω στο μυαλό, θα το πω».

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια: Η διάρρηξη στο σπίτι της, το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που λήγει και η δημόσια συγγνώμη (Videos)

Νίκος Απέργης για Βανδή-Μπισμπίκη: «Μακάρι όλοι σε αυτή την ηλικία να έδειχναν έτσι τον έρωτά τους» (Video)

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 10:52