search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:35
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Η ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία και οι Belharra στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Γάλλο υπουργό Άμυνας

23.02.2023 19:11
mitsotakis gallos ypourgos 98- new

Συνάντηση με τον Υπουργό ‘Αμυνας της Γαλλίας, Sébastien Lecornu, επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αθήνα και της συνάντησής του με τον Υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι συζητήθηκαν η ελληνογαλλική αμυντική συνεργασία και η πορεία ναυπήγησης της πρώτης φρεγάτας Belharra.

Ο κ. Lecornu το πρωί της Παρασκευής στις 10:00 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Μετά την επίσημη υποδοχή του Γάλλου αξιωματούχου, θα ακολουθήσουν συνομιλίες και κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο. 

Θα συζητήσουν όλες τις τρέχουσες εξελίξεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανόν να αναφερθούν και στο πρόγραμμα με τις κορβέτες που θέλει η χώρα μας. 

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος με τον Γάλλο ομόλογό του και αντιπροσωπείες των δύο χωρών θα επισκεφτούν την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.

Διαβάστε επίσης:

Βουλή: Υπερψηφίστηκε με νομοτεχνικές βελτιώσεις το νομοσχέδιο για «πόθεν έσχες» και Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

ΣΥΡΙΖΑ για Νικολάου: Την «άδειασε» ξανά ο Οικονόμου αλλά δεν λένε αν θα είναι στα ψηφοδέλτια

Κώστας Τζαβάρας: Δεν θα είμαι υποψήφιος, δεν με σηκώνει το κλίμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:21