search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:21
MENU CLOSE

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο εκνευρισμός του στην κάμερα – «Σας κάλεσα; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού» (Video)

23.02.2023 14:40
spyros-papadopoylos1-new

Την ενόχλησή του με την παρουσία του τηλεοπτικού συνεργείου έδειξε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος κληθείς να απαντήσει σχετικά με τη «διαμάχη» που έχει προκύψει με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ του Super Κατερίνα, Μένια Κούκου, έξω από το θέατρο, με τον ίδιο να αρνείται να απαντήσει, τονίζοντάς της ότι οι δυο τους δεν είχαν κάποιο ραντεβού.

«Αφήστε με σας παρακαλώ ήσυχο. Έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; Δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, δεν θα κουραστώ να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω που περιμένετε αρκετή ώρα; Θα ‘ρθω εγώ έξω από το σπίτι σας αρκετή ώρα και θα αρχίσω να σας ρωτάω;» είπε ο ηθοποιός, αποχωρώντας με τη μηχανή του από το σημείο.

Το συμβάν σχολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την ίδια αλλά και τους συνεργάτες της να επισημαίνουν ότι ο ηθοποιός θα μπορούσε να αρνηθεί πιο ευγενικά και χωρίς ειρωνείες.

«Η Μένια Κούκου είναι μία από τις καλύτερες δημοσιογράφους της εκπομπής μας, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει τόση ώρα απ’ έξω. Τη δουλειά της έκανε» σχολίασε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπορεί να είχε μία πολύ άσχημη ημέρα», σημείωσε από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει: «Αντιλαμβάνομαι να μη θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα. Απλώς όλο αυτό έπρεπε να γίνει χωρίς ειρωνεία και με γλυκό τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Κοκκίδου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Video)

Πάνος Ιωαννίδης: Η δικηγόρος σύντροφός του, το μέλλον του Masterchef και η περίοδος που μαγείρεψε στον πρίγκιπα του Μονακό (Video)

Αντώνης Λουδάρος: «Είπα σε θεατή “έλα κότα, αν σου βαστάει” και ανέβηκε στη σκηνή και γδύθηκε» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 17:21