search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:38
MENU CLOSE

Ελένη Κοκκίδου: Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» (Video)

23.02.2023 13:48
eleni-kokkidoy-new

Για την αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε η Ελένη Κοκκίδου, αποκαλύπτοντας τον λόγο που την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» η ηθοποιός σχολίασε -μεταξύ άλλων- τον σάλο που έχουν προκαλέσει οι εκδηλώσεις αγάπης της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, επισημαίνοντας ότι όποιος επιλέγει να ζήσει τον έρωτά του ιδιωτικά, αν μη τι άλλο, δεν στερείται την ιερότητα αυτών των αισθημάτων.

«Για μένα η Μουρμούρα λήγει φέτος. Νιώθω ότι δέκα χρόνια είναι υπέρ αρκετά, θέλω να κλείσω αυτόν τον κύκλο και να ανοίξω άλλους. Δεν έχω λόγο πια να μείνω γιατί νιώθω ότι έδωσα όσα είχα να δώσω, πήρα ότι ήταν να πάρω και από εδώ και πέρα θέλω να δοκιμάσω και άλλα πράγματα. Δεν ήταν ρουτίνα. Φεύγω πριν γίνει ρουτίνα.

Υπάρχει, όμως, περίπτωση να κάνω κάποιο γκεστ του χρόνου. Δεν προσπάθησαν να με εμποδίσουν  από το να φύγω και… παρεξηγήθηκα. Το κατάλαβαν όπως τους το εξήγησα. Ο Αντώνης Αντωνίου δεν ξέρω τι θα κάνει, αλλά επιθυμεί πολύ να συνεχίσει. Ήταν ο πρώτος που είπα ότι θα φύγω», είπε, ενώ αναφερόμενη στη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη τόνισε:

«Σε αυτή την περίπτωση, το ιδιωτικό φωτίστηκε κι έγινε δημόσιο κι αυτό δημιούργησε αντιδράσεις στον κόσμο. Όταν ζεις τον έρωτά σου ιδιωτικά υπάρχει μια ιερότητα και όταν το φέρνεις στο φως αυτό χάνεται. Ίδια περίπτωση ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δήμητρα Λιάνη».

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ιωαννίδης: Η δικηγόρος σύντροφός του, το μέλλον του Masterchef και η περίοδος που μαγείρεψε στον πρίγκιπα του Μονακό (Video)

Αντώνης Λουδάρος: «Είπα σε θεατή “έλα κότα, αν σου βαστάει” και ανέβηκε στη σκηνή και γδύθηκε» (video)

Survivor All Star: Το ηχητικό της Καρολίνας στον Μάριο και η αμηχανία – Πώς αντέδρασε η Ελευθερία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07