search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:49
MENU CLOSE

Survivor All Star: Το ηχητικό της Καρολίνας στον Μάριο και η αμηχανία – Πώς αντέδρασε η Ελευθερία (Video)

23.02.2023 10:36
survivor-new (6)

Ηχητικό μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα δέχθηκε ο Μάριος Πρίαμος στο Survivor All Star, μετά την νίκη της ομάδας του.

«Hey you passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια.

Ωστόσο, ο Μάριος, εμφανώς αμήχανος, θέλησε να εξηγήσει τόσο στην ίδια όσο και τους υπολοίπους ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να δώσει καμιά απάντηση ούτε και να εκφράσει κάποιο συναίσθημα που αφορά στα προσωπικά του.

«Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good» είπε με την Ελευθερία Ελευθερίου να παρακολουθεί με ένα ανέκφραστο βλέμμα όσα διαδραματίζονταν μπροστά της.

Διαβάστε επίσης:

Βίσση – Βανδή «μιμούνται» το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και απoθεώνονται! (Video)

Γιάννης Βαρδής για Βανδή – Μπισμπίκη: «Αν αισθάνονται έτσι, τότε καλά κάνουν»

Είναι μία… αηδιαστική αυστραλιανή παράδοση αλλά ο Χάρι Στάιλς δεν «μάσησε» – Άφησε άφωνo το κοινό του στο Περθ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:48