search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:33
MENU CLOSE

Super Κική: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η influencer – «Πέρασα φρικτά» (videos)

23.02.2023 16:08
superkiki_new

Η γνωστή influencer Super Κική -κατά κόσμον Κική Λιτσάκη- αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή. Ελεύθερες αφέθηκαν και οι δύο συνεργάτιδές της.

Οι αρχές επέβαλλαν στην influencer και τη φίλη της να μην πλησιάζουν τον 37χρονο αντίδικο και να εμφανίζονται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου», είπε, εξερχόμενη από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, η Super Κική.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις γυναίκες μήνυσαν τον 37χρονο πρώην σύντροφο της μίας, καταγγέλλοντας πως ασκούσε βία. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία του 37χρονου, η Super Κική μαζί με άλλες δύο γυναίκες, όχι μόνο έβαλαν έναν άγνωστο άνδρα να τον χτυπήσει αλλά αποπειράθηκαν να του αρπάξουν και το κινητό.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο 37χρονος αντίδικος, ο οποίος εμφανίστηκε στην έξοδο της Ευελπίδων και δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες. «Είναι ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους», είπε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο δικηγόρος του αντίδικου αποκάλεσε τη Super Κική «σούπερ αμόλυβδη» και ανέφερε πως «αν θέλει να μας απειλήσει, να μας σκοτώσει, η δικαιοσύνη είναι ενήμερη».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Super Κικής, Βίκτωρας Στεφανόπουλος, τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία ληστεία και ότι δεν βρέθηκε τίποτα πάνω στην influencer και στις φίλες της«Ήταν μια κατασκευασμένη κατηγορία», προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ξεκινούν οι… πανελλήνιες του ΑΣΕΠ – Στις 4 Μαρτίου η πρεμιέρα

Κορωνοϊός: 95 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα – Αύξηση στις εισαγωγές

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Στα ίχνη δύο συμμοριών η ΕΛΑΣ – Ταυτοποιήθηκαν 4 άτομα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:33