search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:09
MENU CLOSE

Τι είπε και τι… δεν είπε ο Οικονόμου για τη Νικολάου

23.02.2023 15:04
oikonomou_1200-700_2302_new

Το ζήτημα της πρώην ΓΓ Αντιεγκληματικής Πολιτικής (η οποία εμφανίζεται σε πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο, πάντως, η ίδια σμφισβητεί, να έχει προκαλέσει ζημιά περίπου 2 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο, μέσω απευθείας αναθέσεων που έκανε) φαίνεται ότι συνεχίζει να προβληματίζει την κυβέρνηση, παρά τις διάφορες παρεμβάσεις που έχει κάνει η ίδια.

Έτσι, ερωτηθείς για τη Σοφία Νικολάου και αν θα είναι τελικά υποψήφια στις προσεχείς εκλογές με τη ΝΔ στην Εύβοια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απάντησε ότι «για το ζήτημα αυτό υπάρχουν οι απόψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν και οι εκδοχές της κ. Νικολάου».

Συμπλήρωσε, δε, ότι «οι ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων της ΝΔ θα γίνουν το επόμενο διάστημα και σε αυτή τη φάση δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω». Πάντως, παροχή κάλυψης της κυβέρνησης στην πρώην ΓΓ δεν τη λες αυτή την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου…

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο πολίτη με τον Άδωνη στη Βαρβάκειο: «Ποιος είσαι ρε; Αφήστε με να περάσω» (videos)

Καραμανλής: Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την αποχώρησή του από τη Βουλή – «Μόνο οι σκιτσογράφοι λυπούνται»

Νέα Δημοκρατία: Υποψήφιος στην «περιφέρεια του Καραμανλή» ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:07