search
ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Καραμανλής: Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την αποχώρησή του από τη Βουλή – «Μόνο οι σκιτσογράφοι λυπούνται»

23.02.2023 06:34
KARAMANLIS318_new

Τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία μετά και την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να αποχωρήσει από τη Βουλή θέτοντας τον εαυτό του εκτός υποψηφιότητας σχολιάζουν στο ΠΑΣΟΚ.

Όχι επίσημα. Επίσημα δεν ασχολήθηκαν καθόλου καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ οι θέσεις της Χαριλάου Τρικούπη για τον πρώην Πρωθυπουργό είναι γνωστές. «Δεν μας αφορούν τα εσωτερικά της ΝΔ», λένε. Δύο «καρφιά» όμως ξεχωρίζουν. Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε σχόλιο του σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε: «Το θέμα του κ. Καραμανλή είναι ένα εσωτερικό ζήτημα της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ».  

Πάντως, αυτό που σχολίαζαν στην Χαριλάου Τρικούπη είναι πως το πιο αιχμηρό σχόλιο το έκανε ο προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος. Ο γνωστός δημοσιογράφος που θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα με το ΠΑΣΟΚ είπε στον ΣΚΑΪ επιγραμματικά:  «Ο Πρωθυπουργός της Χρεοκοπίας της Ελλάδος. Μόνο οι σκιτσογράφοι λυπούνται που δε θα συμμετέχει στην νέα Βουλή. Η 3η Συνιστώσα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Τι λένε Μαξίμου και Κουμουνδούρου για τα γκάλοπ και η πρόβλεψη της… Madison Avenue

Η φωτιά του Πολάκη, τα αναμμένα κάρβουνα για Σπυράκη, Νικολάου και ο κλήρος σε Πατούλη, Μουτζούρη

Εκλογές με βάγια, μετά «μυστικά δείπνα», Επιτάφιος και Ανάσταση με ζωντανές συνδέσεις και πολιτικά τοκ σόου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 30.05.2024 06:48