search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:33
MENU CLOSE

Επεισόδιο πολίτη με τον Άδωνη στη Βαρβάκειο: «Ποιος είσαι ρε; Αφήστε με να περάσω» (videos)

23.02.2023 10:39
adonis_varvakeios_1200-700_new

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στη Βαρβάκειο, κατά την παρουσία του Άδωνη Γεωργιάδη στην αγορά με αφορμή το «Καλάθι της Σαρακοστής».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης -μαζί με τον αναπληρωτή Νίκο Παπαθανάση– βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη Βαρβάκειο, προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά την εφαρμογή του «Καλαθιού της Σαρακοστής».

Εκεί, είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αθηνών της αγοράς, Βασίλη Σίμο και του ζήτησαν να μιλήσει για τις τιμές.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν φωνές από έναν πελάτη που δεν μπορούσε να περάσει από το σημείο, καθώς ο κόσμος και τα τηλεοπτικά συνεργεία του είχαν κλείσει τον δρόμο.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναξε «ένα λεπτό, ένα λεπτό», προκαλώντας την… έκρηξη του πολίτη: «Ένα λεπτό; Ποιος είσαι ρε και μου λες ένα λεπτό. Αφήστε με να περάσω ρε! Που θα μου πεις εμένα… Δεν το κατάλαβα…».

Ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε από τον κόσμο που ήταν μπροστά να ανοίξει για να περάσει ο πολίτης.

Διαβάστε επίσης:

Καραμανλής: Τι λένε στο ΠΑΣΟΚ για την αποχώρησή του από τη Βουλή – «Μόνο οι σκιτσογράφοι λυπούνται»

Νέα Δημοκρατία: Υποψήφιος στην «περιφέρεια του Καραμανλή» ο Μητσοτάκης

Βουλή: Fake επιστολή Τασούλα υποσχόταν προεκλογικό χρήμα – Τρεις βουλευτές τον… προσέγγισαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24