search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:52
MENU CLOSE

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η απάντησή του στον Άδωνι Γεωργιάδη μετά τη μήνυση – «Στην ουρά»

21.02.2023 21:50
zaralikos_new

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη και του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Μετά από τη διαδικτυακή εκπομπή του γνωστού κωμικού, όπου και προτρέπει τον υπουργό, όπως αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης, «να κόψει τον λαιμό του», ο υπουργός Ανάπτυξης, στην ανάρτησή του, υποστηρίζει πως έγινε αποδέκτης λόγου μίσους με το πρόσχημα της σάτιρας.

«Αναμένω τις αντιδράσεις των Κομμάτων σε αυτό τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός στην ανάρτησή του στο Twitter.

Στο τιτίβισμα του Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με δική του ανάρτηση στα social media.

«Ωπα φίλε, εμείς περιμένουμε 15 μήνες την αντίδραση της ΝΔ για το ντου στο θέατρο Καρέζη με μπράβους και δεν κάνουμε έτσι. Στην ουρά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση του Τσιάρτα

Άξιο αναφοράς είναι ότι στην «κόντρα» ενεπλάκη και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και υποψήφιος με το κόμμα «Εθνική Δημιουργία»Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος σχολίασε πως ο κωμικός καλέστηκε στα εγκαίνια του γηπέδου στη Φιλαδέλφεια και «είναι αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς της ομάδας» εν αντιθέσει με τον ίδιο που δεν είναι επιθυμητός λόγω των απόψεών του. 

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός όμως είναι ΑΕΚ κ μάλιστα αποδεκτός από παίκτες κ οπαδούς κ πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες κ της διοίκησης. Μάλλον θα είναι κ κομμάτι της ιστορίας…» έγραψε ο Βασίλης Τσιάρτας

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που υπέστη ανακοπή

Ηλεκτρονική απάτη με μήνυμα δήθεν από τα ΕΛΤΑ – Πώς προσπαθούν να «ψαρέψουν» θύματα

Ο Δήμος Μυκόνου αμφισβητεί την απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ – Αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 19:52