search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:42
MENU CLOSE

Τσιάρτας: Αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ – «Δεν καλέστηκα εγώ στα εγκαίνια του γηπέδου και πηγαίνει ο Ζαραλίκος σε κάθε ματς»

21.02.2023 16:08
tsiartas-new

Θέση για το βίντεο του Χριστόφορου Ζαραλίκου, στο οποίο καλεί τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, να… κόψει τον λαιμό του, πήρε ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Σύμπραξη» των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη, έκανε retweet την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη, αφήνοντας αιχμές για τη διοίκηση της ΑΕΚ, που κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena τον Ζαραλίκο και όχι τον ίδιο.

«Υποτίθεται ότι εγώ δεν καλέστηκα στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ για τις απόψεις μου. Αυτός, όμως, είναι ΑΕΚ και μάλιστα αποδεκτός από παίκτες και οπαδούς και πηγαίνει σε κάθε ματς. Προφανώς με τις ευλογίες και της διοίκησης. Μάλλον θα είναι και κομμάτι της ιστορίας».

Να θυμίσουμε ότι η αντίδραση από πλευράς υπουργού ήταν άμεση, λέγοντας: «Αναμένω τις αντιδράσεις των κομμάτων σε αυτόν τον λόγο μίσους που υπέστην με το πρόσχημα της σάτιρας. Τα υπόλοιπα θα τα πουν οι δικηγόροι μου διότι επιτέλους πρέπει να υπάρχει και ένα όριο και έχουμε και παιδιά που βλέπουν».

Διαβάστε επίσης:

Βεατρίκη Καλυψώ Ντούγκου: «Έσπασε» ρεκόρ 34 ετών στον στίβο η μαθήτρια που είχε ξεχωρίσει στην παρέλαση

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απέφυγε τα χειρότερα με τον τραυματισμό στο χέρι – Πότε επιστρέφει στη δράση

Παναθηναϊκός: «Τελειωμένος» ο Ράντονιτς – Μοναδικό «αγκάθι» η αποζημίωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 06:42