search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων» (Video)

24.02.2023 14:43
mparka-new

Την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων γνωστοποίησε η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της, επισημαίνοντας ότι η ηλικία των 30 ετών είναι η πλέον κατάλληλη για ένα τέτοιο βήμα.

Η παρουσιάστρια έκανε την εν λόγω αποκάλυψη με αφορμή τη συζήτηση που είχε με τους συνεργάτες της αναφορικά με τη γέννηση του μωρού της Πάρις Χίλτον μέσω παρένθετης μητέρας.

«Η κατάψυξη ωαρίων έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα κατά κόρον. Είναι μια διαδικασία που είναι πολύ σημαντικό να την κάνουμε τα κορίτσια και δεν πρέπει να φοβόμαστε ότι είμαστε μικρές. Εγώ τώρα που θα κάνω αυτή τη διαδικασία τους επόμενους μήνες, δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι 30 είμαι μικρή για αυτή τη διαδικασία, ειδικά τώρα είναι η καλύτερη περίοδος.

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ενημερωνόμαστε, να προλαβαίνουμε πράγματα, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε παιδί. Εγώ όταν έρθει η διαδικασία τώρα σε λίγους μήνες θα την μοιραστώ και δημόσια» ανέφερε.

Η Δανάη Μπάρκα δεν είναι η πρώτη γυναίκα της ελληνικής σόουμπιζ που έχει προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία. 

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Νάνσυ Παραδεισανού και η Κατερίνα Καινούργιου έχουν, επίσης, μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία τους από τη διαδικασία της ωοκατάψυξης.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα έμφραγμα από τη στεναχώρια που έζησα με την πυρκαγιά» (Video)

Σακίρα: Νέο τραγούδι με… καρφιά στον Πικέ – «Πες στο νέο σου μωρό… » (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Η «ομοιότητα» με τον Μέγα Αλέξανδρο, το bullying και το ηχητικό που έχει αφήσει για να ακουστεί στην κηδεία του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 19:07