search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:57
MENU CLOSE

«Παρέμβαση» Ζελένσκι σε… τραγούδι κάντρι (video)

24.02.2023 10:44
zelenski_new

Mε αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ο τραγουδιστής της κάντρι Μπραντ Πέισλι (Brad Paisley) κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Same Here», στο οποίο ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (Volodymyr Zelensky) μιλάει για τη χώρα και το λαό του.

Είναι το πρώτο τραγούδι του Πέισλι από το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Son of the Mountains», που θα κυκλοφορήσει από την Universal Music Group Nashville. Το «Same Here» γράφτηκε από εκείνον μαζί με τον Λι Τόμας Μίλερ (Lee Thomas Miller) και τον frontman των Dawes Τέιλορ Γκόλντσμιθ (Taylor Goldsmith).

Αν και δεν αναφέρεται στην Ουκρανία, το τραγούδι τελειώνει με τον Πέισλι και τον Ζελένσκι σε συνομιλία, ηχογραφημένη κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης. Ο Ζελένσκι μιλά για την επιθυμία των Ουκρανών για ελευθερία, προσθέτοντας «δεν υπάρχει απόσταση μεταξύ των δύο χωρών μας σε τέτοιες αξίες».  

«Απλώς δεν υπάρχουν διαφορές», δήλωσε ο Πέισλι στο Associated Press. «Μπορείτε να μας βάλετε σε διαφορετικά μέρη με διαφορετικές σημαίες και διαφορετικές γλώσσες, αλλά έχουμε τόσες πολλές ομοιότητες».

Τα έσοδα από τα δικαιώματα του τραγουδιού θα δοθούν στην United24 για την κατασκευή κατοικιών για χιλιάδες Ουκρανούς των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν στον πόλεμο, είπε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ένας χρόνος από την ρωσική εισβολή

Νεκρός ο δισεκατομμυριούχος Τόμας Λι – Πληροφορίες για αυτοκτονία (video)

ΗΠΑ: Βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να πυροβολούν – 7 τραυματίες, ανάμεσά τους παιδί 2 ετών (Photo/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:56