search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:17
MENU CLOSE

Πάτρα: «Χειροπέδες» στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας από την… καρναβαλική αστυνομία (Photos)

24.02.2023 18:38
patra- farmakis765- new

Στο στόχαστρο της καρναβαλικής αστυνομίας στην Πάτρα ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης που… συνελήφθη.

Ο περιφερειάρχης βρέθηκε την Παρασκευή στο κέντρο της Πάτρας και έπεσε στα χέρια των «Αρχών», όπως αναφέρει το pelop.gr και περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο όταν τους έγινε έλεγχος.

Μάλιστα η Καρναβαλική Αστυνομία βεβαίωσε σωρεία του καρναβαλικού νόμου με τον αντιπεριφερειάρχη να ζητά την επιείκεια των οργάνων τάξης.

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν πάρει τόσο σοβαρά το ρόλο τους, που λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος φαίνεται πως τη «γλίτωσε» με αυστηρές συστάσεις και βαρύ πρόστιμο.

Τις ημέρες του καρναβαλιού στην Πάτρα όλα επιτρέπονται και ο περιφερειάρχης και οι άλλοι αξιωματούχοι εναρμονίζονται πλήρως στο πνεύμα και απολαμβάνουν το χιούμορ.

Η πόλη έχει μπει για τα καλά σε καρναβαλικούς ρυθμούς και υποδέχεται κατά χιλιάδες τους επισκέπτες αυτό το Σαββατοκύριακο που κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στη Λάρισα: «Τι θα με κεράσετε;» είπε σε μαθητές σε σουβλατζίδικο – Η επαυξημένη πραγματικότητα, τα σκόρδα, το κάπνισμα

Κυριάκος Μητσοτάκης για συναυλία Guns N’ Roses: «Έρχονται και θα είμαστε εκεί» (video)

ΠΑΣΟΚ: Παραιτείται από την Ευρωβουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01