search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:52
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εν κινήσει τρένο – Ποια ήταν η αιτία

24.02.2023 16:06
treno_new

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/2) σε τρένο της Hellenic Train, την ώρα που αυτό βρισκόταν εν κινήσει, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο από Δράμα για Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες ενδείξεις προκύπτει ότι η φωτιά στο τρένο ξέσπασε από ηλεκτρικά καλώδια. Η αμαξοστοιχία της Hellenic Train με τους περίπου 30 επιβάτες ακινητοποιήθηκε, λίγα χιλιόμετρα πριν το τέρμα του σιδηροδρομικού σταθμού της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι το τρένο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Δράμα προς της Θεσσαλονίκη, την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, με την πυροσβεστική να επεμβαίνει άμεσα και να τη σβήνει.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για αμαξοστοιχία της Hellenic Train που εξυπηρετεί και δρομολόγια του Προαστιακού Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, το τρένο ακινητοποιήθηκε και στο σημείο χρειάστηκε να πάει άλλη μηχανή από τη Θεσσαλονίκη για να το ρυμουλκήσει μέχρι τον σταθμό, καθώς δεν μπορούσε να πλησιάσει κάποιο λεωφορείο εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρά Δευτέρα: Ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων – Στα «κόκκινα» ο Κηφισός

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες μέσα από την αίθουσα (videos)

Τήλος: Προσάραξη φορτηγού πλοίου με σημαία Τουρκίας – Στο σημείο σκάφη του Λιμενικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 17:51