search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:05
MENU CLOSE

Μάριος Παπαγεωργίου: «Ξέρω πού βρίσκεται το άψυχο σώμα του» – Η αποκάλυψη κρατούμενου 11 χρόνια μετά τη δολοφονία (Videos)

25.02.2023 11:42
papagewrgiou

H μαρτυρία ενός κρατούμενου, 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, οδήγησε σε αποκαλύψεις που «πάγωσαν» τους συντελεστές της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και το υπέδειξε, «προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια».

Ο κρατούμενος ήρθε σε επαφή με την Ασφάλεια μέσω του δικηγόρου του, δίνοντας σχετικές λεπτομέρειες.

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως 101% σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα 50 με 100 μέτρα παραπάνω από εκεί», ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999% ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Βρήκαν κρανίο στο δάσος

Στο χωριό όπου οδήγησε η πληροφορία, κοντά στη Μαγούλα, πριν τα Δερβενοχώρια βρέθηκε δημοσιογράφος της εκπομπής μαζί με τον σκηνοθέτη.

Η έρευνα της εκπομπής στο δάσος έφερε στο φως ένα κρανίο. Η κινητοποίηση της Ασφάλειας ήταν άμεση. Άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, έσπευσαν στο σημείο για να το περισυλλέξουν και να το στείλουν σε ειδικό εργαστήριο για την ανάλυσή του.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε. Τα αποτελέσματα του DNA θα δείξουν αν το κρανίο είναι πράγματι του Μάριου Παπαγεωργίου, αφού θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο, ή ανήκει σε κάποιον άλλο αγνοούμενο, που πιθανότατα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης η ΕΛ.ΑΣ.- Ποιος ο ρόλος της συμμορίας που εμπλέκεται

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η χώρα – Συνεχίζεται η έξοδος – Sold out οι δημοφιλείς προορισμοί

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βρέθηκε το μικρόβιο στον πνεύμονα» – Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:05