search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:24
MENU CLOSE

Ινδία: Τρία χρόνια καραντίνα – 34χρονη κλειδώθηκε με τον 10χρονο γιο της στο σπίτι για να μην κολλήσουν κορωνοϊό

26.02.2023 08:58
covid-india

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους, κι όμως συνέβη. Μια 34χρονη μητέρα έμεινε κλεισμένη στο σπίτι της για τρία χρόνια, μαζί με τον 10χρονο γιο της, για να μην μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για την 34χρονη Μουνμούν Μαϊχί η οποία για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, επέλεξε να εγκλωβιστεί για τρία χρόνια σε ένα διαμέρισμα λίγων τετραγωνικών μαζί με το παιδί της στην επαρχία Χαριάνα της Ινδίας.

Τελικά, απεγκλωβίστηκε μόλις πριν από λίγες ημέρες μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Η 34χρονη φοβόταν τόσο πολύ τον ιό, που όταν ο σύζυγός της Σουγιάν Μαϊχί βγήκε κάποια στιγμή από το σπίτι στη διάρκεια της πρώτης καραντίνας δεν τον άφησε να ξαναμπεί σε αυτό.

Έχοντας ταλαιπωρηθεί απίστευτα από όλη αυτή την ιστορία ο Σουγιάν -ο οποίος εργάζεται ως μηχανικός σε ιδιωτική εταιρεία- απευθύνθηκε για βοήθεια στην αστυνομία που αρχικά δεν τον πίστεψε.

Ύστερα από την επιχείρηση απεγκλωβισμού, οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι γεμάτο σκουπίδια, αποφάγια και τους τοίχους ζωγραφισμένους από τον 10χρονο που δεν είχε άλλο τρόπο για να αξιοποιήσει τον χρόνο του. Η 34χρονη δεν πετούσε τα σκουπίδια γιατί θα έπρεπε να βγει εκτός σπιτιού και κινδύνευε από τον κορωνοϊό.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Σουγιάν τους πήγαινε τρόφιμα, τα οποία άφηνε έξω από την πόρτα, για να καταφέρουν να επβιώσουν. Αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό, όπως φάνηκε, για να κάνει τη σύζυγό του να του ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους.

Όταν οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να δώσουν «τέλος» τουλάχιστον στον εφιάλτη του αγοριού διαπίστωσαν πως το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση.

Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση πανικού λόγω της Covid-19 και πίστευε ότι ο γιος της θα πέθαινε αν έβγαινε από το σπίτι.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο. Νοσηλεύονται για θεραπεία στην ψυχιατρική πτέρυγα.

Διαβάστε επίσης:

Λισαβόνα: Η αύξηση του κόστους ζωής έβγαλε τους Πορτογάλους στους δρόμους

Αξιωματούχος του ΟΗΕ περιγράφει σκηνές «Αποκάλυψης» στις σεισμόπληκτες περιοχές στην Τουρκία

Ζελένσκι: Αποκαλύπτει το δωμάτιό του – «Σ’ αυτό μένω εδώ κι έναν χρόνο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15