search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21
MENU CLOSE

Παύλος Πολάκης: Πέντε δημοσιογράφοι «απαντούν» στη στοχοποίησή τους

26.02.2023 17:04
polakis

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε η απαράδεκτη ανάρτηση Πολάκη σε βάρος δημοσιογράφων, δικαστικών και τραπεζικών.

Πέντε δημοσιογράφοι από τους 15 που στοχοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «απάντησαν» στην απαράδεκτη πρόκληση.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε: «Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση».

Απαντώντας μάλιστα σε σχόλια διαδικτυακών του φίλων, ο εκδότης και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έγραψε: «Ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ».

«Ήταν που, κατά κάποιους ο σοβαρός Τσίπρας θα απομάκρυνε τον Πολάκη, με αφορμή τον Χαιρετάκη! Πόσο αθώες σκέψεις όταν πρόκειται για το καλό του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο το πρόσωπο Τσίπρα-Πολάκη εκφράζει;..», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Τwitter ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ένας άλλος “Παύλος Πολάκης” στο παρελθόν ανάρτησε την ίδια φωτο καταδικάστηκε και πληρώνει ακόμα. Πολιτικά είναι ο ορισμός του φασισμού Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Δημήτρης Οικονόμου.

 «Σε ευχαριστώ Παύλο Πολάκη. Είχα αρχίσει να ξεχνάω τι σημαίνει η Αριστερά του Εμφυλίου και της ΟΠΛΑ», έγραψε ο Θανάσης Μαυρίδης.

«O βουλευτής Πολάκης δημοσιεύει λίστες με ονόματα & φωτογραφίες δημοσιογράφων και δικαστών. Πούρος, πλέριος φασισμός. Για την ιστορία, το κολάζ με τις φωτό δημοσιογράφων δεν είναι δικό του, δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στην “εφημερίδα” Μακελειό. Καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», αναφέρει ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

ΕΣΗΕΑ: Αδιανόητη και αχαρκτήριστη η συμπεριφορά Πολάκη

Στο μεταξύ «ανεπίτρεπτη και αδιανόητη» χαρακτηρίζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ την στοχοποίηση δημοσιογράφων, δικαστικών λειτουργών και αξιωματούχων από τον Βουλευτή τού ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παύλο Πολάκη μέσω ανάρτησης στα social media.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την στάση τού κ. Πολάκη ο οποίος για πολλοστή φορά επιλέγει την στρατηγική της έντασης δηλητηριάζοντας τον δημόσιο λόγο με αλαζονεία και απειλές», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Παύλος Πολάκης: Εισαγγελική παρέμβαση για την επίμαχη ανάρτηση

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ζητάει από τον ΣΥΡΙΖΑ να τεθεί εκτός κόμματος ο Πολάκης (Video)

Η «απάντηση» Πολάκη μετά το τελεσίγραφο ΣΥΡΙΖΑ: «Σε τόπο με απεριόριστους ορίζοντες καθαρό αέρα και… λεβέντες ανθρώπους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:21