search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:02
MENU CLOSE

«Πάμε και όπου βγει» είπε ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου στον ασύρματο – Τι κατήγγειλε επιβάτης (Video)

01.03.2023 07:14
treanoi3 new

Ενώ η χώρα βιώνει μια αδιανόητη τραγωδία, το ερώτημα που υπάρχει είναι τι οδήγησε σε αυτή. Πώς συγκρούστηκαν τα δύο τρένα

Η Hellenic Train δεν έχει απαντήσει ακόμη στο ερώτημα.

Ωστόσο, φως στο πώς έγινε η σύγκρουση δίνουν κάποιες μαρτυρίες επιβαινόντων, της μοιραίας αμαξοστοιχίας Inter City 62.

Ενας επιβάτης ο οποίος όπως είπε γλίτωσε καθώς βρισκόταν στα τελευταία βαγόνια (τα 4 πρώτα διαλύθηκαν), μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας ότι άκουσε στον ασύρματο τους μηχανοδηγούς να λένε «Παμε κι οπου βγεί»!

«Οταν μείναμε στο Παλαιοφάρσελο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλά με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει πάμε και όπου βγει, είσαι προϊδεασμένος για το οτι κάτι δεν θα πάει καλά», είπε ο επιβάτης ενώ συμπλήρωσε ότι το «πάμε και όπου βγει» το άκουσε μέσω των ασυρμάτων.

Για την καθυστέρηση στο Παλαιοφάρσελο είπε ο εν λόγω επιβάτης ότι «μας καθυστέρησαν λόγω φόρτου κίνησης των γραμμών, είπαν ότι θα καθυστερήσουμε για 15 λεπτα γιατί είναι μόνης οδού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:01