search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:34
MENU CLOSE

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα Χούτα – Ξέσπασε ο αδελφός της – «Ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο» (video)

03.03.2023 14:51
elpida_xouta

Τραγική κατάληξη καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός και της 28χρονης Ελπίδας Χούτα, που ήταν στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Τη θλιβερή είδηση επιβεβαίωσε ο αδερφός της, Σεραφείμ Χούτας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Η Ελπίδα ήταν 28 χρονών. Ταυτοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι νεκρή. Πριν λίγο με παίρνει η Αστυνομία τηλέφωνο και μου λέει ότι θα γίνει η κηδεία με δημοσία δαπάνη, αλλά με ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» είπε.

«Μιλούσε κάποιος υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έλεγε ότι λάθη έγιναν, λάθη γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται. Θα συνεχίσουν να γίνονται λάθη; Και θα στερούμε τη ζωή ανθρώπων κάθε φορά; Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και αν πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και αν πάρω δεν θα μου δώσει τίποτα τη ζωή της Ελπίδας πίσω. Τίποτα. Η Ελπίδα και όσοι ήταν στο τρένο πλήρωσαν εισιτήριο κανονικότατα, γιατί; Για να τους σκοτώσουν» ανέφερε.

Συγκλόνισε ο πατέρας της

«Έχουν χαθεί οι ελπίδες να βρω ζωντανό το παιδί μου» είχε πει χθες κλαίγοντας ο πατέρας της, όσο η κοπέλα θεωρείτο ακόμη αγνοούμενη.

«Το κορίτσι μου το ανάθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει ο οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε; Απλώς, σκέφτομαι ότι πάντα υπάρχουν τα χειρότερα στη ζωή και προσπαθώ να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου ώστε να είμαι χρήσιμος στην υπόλοιπη οικογένεια… Την κουτσουρεμένη πια οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα είναι το σερβίτσιο και η καρέκλα της άδεια…».

«Διάβαζε μέρα νύχτα… Είχε στόχο να πάρει γρήγορα το πτυχίο της για να μην επιβαρύνει οικονομικά. Τα αγόρια δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει. Ακόμα ψάχνουν σε νοσοκομεία, μήπως είναι παραπεταμένη, μήπως ζει… εγώ όμως ξέρω, ότι το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» ήταν τα λόγια του τραγικού πατέρα της 28χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νεκρή η μητέρα του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη – «Άδειο σπίτι» (video)

Τέμπη: Αίτημα στην Τουρκία για άδεια σε Έλληνα κρατούμενο – Για να παραστεί στην κηδεία του γιου του

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Συγκλονίζουν οι ανθρώπινες ιστορίες πίσω από την τραγωδία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:33