search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:56
MENU CLOSE

Νίκη Κεραμέως: «Ήμουν σπίτι μου» – Η δημόσια συγγνώμη της Αναστασίας Γιάμαλη (Photos)

04.03.2023 17:26
kerameos_new

Μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού του «Kontra24» που προβλήθηκε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη υποστήριξε λανθασμένα πως η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως συμμετείχε σε προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ της Πέμπτης (2/3) σε κατάστημα εστίασης στην Κηφισιά παρά το Εθνικό Πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη. Ζήτησαν συγγνώμη οι δημοσιογράφοι γεγονός που αναγνώρισε και η ίδια η Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας ανάρτησε στο Twitter το βίντεο από τη συγκέντρωση, η οποία τελικά είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου και 1 ώρα πριν (σ.σ. 22:19) τη σύγκρουση των τρένων. Τόνισε, μάλιστα, ότι θα κινηθεί και νομικά. Στην ίδια ανάρτηση επισημαίνει ότι μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσε όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις της με πολίτες. «Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά», συμπλήρωσε.

«Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο Kontra24 για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά. Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά.
@AGiamali. Και όλως τυχαίως η εφημερίδα @DimokratiaGr έχει ακριβώς την ίδια δήθεν είδηση – και αναφέρεται σε εκδήλωση στο Βάρσο Κηφισιάς που όμως έγινε Τρίτη πριν το δυστύχημα και όχι Πέμπτη!»,
σημείωσε στην ανάρτησή της.

Από την πλευρά της, η Αναστασία Γιάμαλη, με δική της ανάρτηση, τόνισε: «Το λάθος πρέπει να αναγνωρίζεται και να διορθώνεται, ειδικά όταν δεν γίνεται με πρόθεση. Η αναφορά κατα τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής σχετικά με την παρουσία της κ. @nkerameus σε κλειστη εκδήλωση στην Κηφισιά κατα τη διάρκεια του εθνικού πένθους ήταν λάθος».

Έπειτα από αυτό η υπουργός Παιδείας επανατοποθετήθηκε λέγοντας ότι η παραδοχή αποτελεί ένα βήμα προς της σωστή κατεύθυνση. Τόνισε επίσης πως περιμένει αντίστοιχη διάψευση και από την εφημερίδα «Δημοκρατία».

Διαβάστε επίσης:

Μάντζος για τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Γιατί δεν ακούσαμε τόσο καιρό τους συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους;»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσει την Επιτροπή – Δεν μπορεί ο ελεγχόμενος να διορίζει τον ελεγκτή του»

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει σταδιακά του τόνους για τα Τέμπη – Για ποιους λόγους μιλά για προσπάθεια συγκάλυψης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 09:55