Πέθανε ο ηθοποιός Tομ Σάιζμορ
Πέθανε σε ηλικία 61 ετών ο αμερικανός ηθοποιός Tομ Σάιζμορ, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με ανεύρυσμα από τα μέσα Φεβρουαρίου.
«Είμαι βαθιά θλιμμένος από την απώλεια του μεγάλου μου αδελφού Τομ», ανέφερε ο Πολ Σίζμορ στη δήλωσή του. »Ήταν μεγαλύτερος από τη ζωή. Επηρέασε τη ζωή μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον ξέρω. Ήταν ταλαντούχος, τρυφερός, δοτικός και μπορούσε να σε διασκεδάζει ασταμάτητα με το πνεύμα και την ικανότητά του να αφηγείται ιστορίες. Είμαι συντετριμμένος που έφυγε και θα μου λείπει για πάντα».
Τη Δευτέρα, η οικογένεια του Σάιζμορ δήλωσε ότι οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχε «καμία περαιτέρω ελπίδα» και τους συνέστησαν να πάρουν «απόφαση για το τέλος της ζωής» λόγω της κατάστασης της υγείας του, δήλωσε ο μάνατζέρ του.
Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στην ταινία BornontheFourthofJuly (1989), του Όλιβερ Στόουν. Ακολούθησαν οι ταινίες Harley Davidson and the Marlboro Man (1991), Natural Born Killers (1994), Wyatt Earp (1994), HEAT (1995), Saving Private Ryan (1998), Enemy of the State (1998), Pearl Harbor (2001), Black Hawk Down (2001), Dreamcatcher (2003), Paparazzi (2004), The Genius Club (2006).
Διαβάστε επίσης:
Ιράν: Νέα περιστατικά δηλητηρίασης μαθητριών
Μαλαισία: Φονικοί μουσώνες με τουλάχιστον 4 νεκρούς – 40.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους
Ουκρανία: Πιέζει για τη σύσταση διεθνούς δικαστηρίου ο Ζελένσκι – Το βιντεοσκοπημένο μήνυμα