search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:56
MENU CLOSE

Τέμπη: Κοινό πόρισμα των ιατροδικαστών για τους νεκρούς της σιδηροδρομικής τραγωδίας

04.03.2023 16:44
tempi

Ενιαίο πόρισμα για όλα τα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη εξέδωσε η ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας, που διενήργησε τις νεκροψίες – νεκροτομές.

Στο ιατρικό έγγραφο, που δημοσιοποιεί η ιστοσελίδα thesstoday, ως αιτία θανάτου για όλους τους νεκρούς αναφέρονται οι «πολλαπλές βαρείες κακώσεις σώματος συμβατές αναφερόμενου ατυχήματος (σύμφωνα με πληροφορίες της εντολοδότιδας αρχής θύμα ομαδικού σιδηροδρομικού ατυχήματος)».

Στους 55 οι ταυτοποιημένοι νεκροί

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συνολικός αριθμός των ταυτοποιημένων θυμάτων είναι 55 και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών είναι 57.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., υπάρχουν και δύο δείγματα βιολογικού υλικού από αυτό που έχουν δώσει συγγενείς, τα οποία δεν ταιριάζουν με αυτά των νεκρών.

Οι διαδικασίες της εργαστηριακής έρευνας βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς από την Πυροσβεστική εστάλη και άλλο δείγμα από τον τόπο του δυστυχήματος το οποίο εντοπίστηκε κατά τη μετακίνηση της μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος έγινε επίσης γνωστό ότι η έρευνα στον τόπο του δυστυχήματος βρίσκεται στην τελική της φάση, με την απομάκρυνση των δύο μηχανών, που καθυστέρησε χτες λόγω βροχής. Θα ακολουθήσει η τελευταία «σάρωση» σε μια περιοχή περίπου 500 τετραγωνικών μέτρων και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί, εκτός απροόπτου, η ολοκλήρωση των ερευνών.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη ιστορία: Ζευγάρι επιβίωσε από την τραγωδία των Τεμπών εξαιτίας του σκύλου του (Photo)

Απόστολος Γκλέτσος: Αντιδράσεις για την ανάρτηση «θα ξυλοφορτώσω τον Χιώτη μέχρι λιποθυμίας»

Δυστύχημα στα Τέμπη: 24ωρη απεργία την Κυριακή σε Μετρό και ΗΣΑΠ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 16:56