search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:24
MENU CLOSE

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη: Ακόμη και αυτή τη συγγνώμη δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος

05.03.2023 13:16
tsapanidou

Δηκτική απάντηση Τσαπανίδου για τη «συγγνώμη» του πρωθυπουργού στους συγγενείς των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

«Ωραίο το κείμενο που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι στον κ. Μητσοτάκη για να το αναρτήσει στο fb. Γεμάτο ενσυναίσθηση. Όπως λέει και στην αρχή, αυτή τη φορά χωρίς ξύλινα λόγια. Όπως δηλαδή κάθε άλλη φορά. Ωραία και η συγγνώμη που τον ανάγκασαν να γράψει. Μόνο που άργησαν πέντε ημέρες», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

»Και τίποτα από αυτά δεν είναι δικό του. Τίποτα δεν είναι αληθινό. Ακόμη και αυτή τη συγνώμη, όμως, δεν έχει το σθένος να την αναλάβει ο ίδιος. Σπεύδει να τη μοιραστεί  με όσους κυβέρνησαν πριν από αυτόν για να μην αναμετρηθεί ποτέ με τις δικές του ευθύνες. Και για να μην δώσει ούτε μισή απάντηση στα γιατί που μας πληγώνουν», συνεχίζει.

»Μόνο λόγια και υποσχέσεις ότι θα κάνει τώρα, τις λίγες ημέρες μέχρι τις εκλογές, όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια», καταλήγει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες άλλων

Οικονόμου: Το τελευταίο που σκέφτεται ο πρωθυπουργός είναι οι εκλογές – Εκτός τόπου και χρόνου οποιαδήποτε νύξη

Γεωργιάδης για Τέμπη: «Τελείως ψέμα πως ο σταθμάρχης τοποθετήθηκε με ρουσφέτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42