search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:06
MENU CLOSE

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στην επιβατική αμαξοστοιχία

06.03.2023 15:23
tempi tragodia taytopoiisi metanasti – new

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Πρόκειται για τον 33χρονο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία από το Μπαγκλαντές, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC-62 και ταξίδευε από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, όπως επιβεβαίωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δικηγόρος της οικογενείας του άτυχου μετανάστη.

Τα στοιχεία του δεν είχαν καταστεί εφικτό να ταυτοποιηθούν, κάτι που έγινε όμως μόλις πριν από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος Θανάσης Χατζάκος, δείγμα DNA από τον 33χρονο πάρθηκε από οδοντόβουρτσα που υπήρχε στο σπίτι του και ταυτοποιήθηκε με βιολογικό υλικό που συγκεντρώθηκε από τον τόπο του δυστυχήματος. Κατά τον κ. Χατζάκο, ο Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία εργαζόταν στην Ελλάδα ως μικροπωλητής και είχε κατέβει για τις ανάγκες της δουλειάς του στην Αθήνα. Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στις αστυνομικές αρχές ένας φίλος του (ομοεθνής), ο οποίος γνώριζε για το ταξίδι.

 Όπως ανέφεραν φίλοι του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 33χρονος ζούσε περί τα δέκα χρόνια στην Ελλάδα κι έβγαζε το ψωμί του, πουλώντας αξεσουάρ (faux bijoux).

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος μετανάστης και μια 23χρονη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής ήταν τα μόνα θύματα της τραγωδίας που δεν είχαν ταυτοποιηθεί, τώρα πια μένει μόνο η 23χρονη Εριέττα.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Προς αναβάθμιση οι έρευνες για το δυστύχημα – Νέα παρέμβαση Ντογιάκου για την καθυστέρηση του εκσυγχρονισμού του ΟΣΕ (videos)

Δίκη Πισπιρίγκου: «Ήταν ψύχραιμη όταν το παιδί πάθαινε ανακοπή», κατέθεσε γιατρός

Ωρωπός: Εισαγγελική παρέμβαση για τις εικόνες ντροπής – Σε αργία ο ένας από τους δύο που έπλεναν γυναίκα με λάστιχο στον δρόμο (Video)  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:06