search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:02
MENU CLOSE

Πρεμιέρα εβδομάδας με πρωτιά στο μερίδιο τηλεθέασης για το Mega

07.03.2023 16:31
mega new

Τάση κλιμάκωσης στον ανταγωνισμό των καναλιών καταγράφεται με βελτίωση μεριδίων σε κάποια από αυτά καθώς οι εξελίξεις στρέφουν κόσμο στις ειδησεογραφικές εκπομπές οι οποίες συνδιαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα, όπως συνέβη και χθες, πρώτη ημέρα της εβδομάδας.

Με διαφορά το μερίδιο του Mega ήταν το μεγαλύτερο από την πίτα τηλεθέασης, ενώ δόθηκε σκληρή μάχη για τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Τρείς σταθμοί με το ίδιο διψήφιο μερίδιο, εμφάνισε η χθεσινή δυναμομέτρηση της Nielsen, με το πρώτο δεκαδικό καθενός να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα της «κούρσας».

Ενδιαφέρον, προς παρατήρηση, παρουσιάζει το στοιχείο ότι η πρωινή ζώνη του Alpha είχε καλύτερη απόδοση από εκείνη του Σκάι. Δυναμικά άρχισε την εβδομάδα ο ΑΝΤ1.

Με αυξητική τάση το Star, το οποίο για λίγο δεν κατάφερε να έχει διψήφιο ποσοστό στο μερίδιο του. Σταθερότητα για το Open, ενώ η ΕΡΤ1 κατέγραψε κάμψη στο μερίδιο της καθώς η απόδοση της πρωινής ειδησεογραφικής ζώνης του σταθμού φαίνεται ότι δεν αποτέλεσε ικανό πόλο έλξης τηλεθεατών, όπως άλλες φορές ως τώρα.

Διαβάστε επίσης:

Εκτροχιασμός διαρκείας της δημοσιογραφικής γνώμης

Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την παρουσία της στα Τέμπη μετά το τραγικό δυστύχημα (Video)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Γκαραγκάνης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:02