search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 06:16
MENU CLOSE

Καίτη Ιμπροχώρη: Οι συνεργασίες της τη «χρυσή» εποχή του κινηματογράφου και η συγγένεια με τον Γιάννη Δαλιανίδη (Video)

08.03.2023 11:30
improhori-dalianidis-new

Στις συνεργασίες που είχε με μεγάλα ονόματα του θεάτρου, μεταξύ των οποίων, τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο, τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε η Καίτη Ιμπροχώρη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους της είναι δύσκολο να μιλά για τον εαυτό της.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου, είναι σαν να μπαίνω μέσα στη ζωή τους και δεν μου αρέσει αυτό, μπορεί να μη θέλει ο άλλος. Δεν μου άρεσε ποτέ. Μου αρέσει να μιλάω για την κοινωνία, για το θέατρο πρώτα απ’ όλα, για το πώς βαδίζουμε ως χώρα, είμαι θα έλεγα μάλλον πολιτικοποιημένη σε όλα. Δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση να ασχοληθώ με την πολιτική, καμία σχέση. Βοηθάω μέσα από το θέατρο, μέσα από το ΣΕΗ που ήμουν κάποτε και πρόεδρος» τόνισε.

Στη συνέχεια, η Καίτη Ιμπροχώρη μίλησε για την απόφασή της να μην παντρευτεί αλλά και να μην αποκτήσει παιδιά στη ζωή της.

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν με ενδιέφεραν αυτά τα κοινωνικά, να κάνω παιδιά. Αλλά συζούσα πολλά χρόνια, δεν ήθελα ούτε να κάνω πολιτικό γάμο. Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά δεν ήθελα να κάνω δικά μου. Ήμουν πολύ εντάξει με τους γονείς μου, δεν είχα περιορισμό στην σκέψη, στη γνώση, στη ζωή. Συζητούσα, μιλούσα. Για μένα ήταν πάντα πάνω από όλα η οικογένεια, ίσως γιατί έζησα καλά με τους δικούς μου. Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για το γάμο και τα παιδιά. Πήγαινα από παλιά σε ιδρύματα και φροντίζω διάφορα» υπογράμμισε.

Μιλώντας,τέλος, για τη «χρυσή» εποχή του Κινηματογράφου, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο μεγάλος σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης ήταν θείος της, ενώ μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής και της μεταξύ τους σχέσης.

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν θείος μου. Και βέβαια είχαμε πολύ διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, μαλώναμε συνεχώς αλλά με αγαπούσε και τον αγαπούσα πολύ. Ήταν υπέροχος […] Δεν έλεγε ποτέ του ψέμματα. Έλεγε ό,τι πίστευε» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Κόλιν Φάρελ: Αγνώριστος ο ηθοποιός – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του (Video/Photos)

Τζιν Χάκμαν: Σπάνια εμφάνιση στα 93 του χρόνια – Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός (Video/Photo)

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ένταση ανάμεσα σε Γκότση και Παναγιώτη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04