search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:57
MENU CLOSE

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Ένταση ανάμεσα σε Γκότση και Παναγιώτη (Videos)

08.03.2023 08:54
survivor-symvoylio-new

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδης στο Survivor All Star.

Αφορμή στάθηκε ο χειρισμός ενός run στο αγώνισμα για την ασυλία, ενώ η διαφωνία μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού.

Από την μεριά του, ο Παναγιώτης δήλωσε ότι ο Γκότσης δεν θέλει να κερδίζει για να φαίνεται ο ίδιος στο Survivor, ενώ το σκεπτικό του ενίσχυσε κι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Με τα όσα είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον πρώην παίκτη του Survivor προκάλεσαν αντιδράσεις. Με την ήττα της κόκκινης ομάδας βρέθηκε η κατάλληλη ευκαιρία από τους συμπαίκτες της να την πετάξουν στον τάκο ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Το κλίμα εχει στραφεί πλέον εναντίον της κι οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, εξοργισμένος από όσα συνέβησαν, εξαπέλυσε αδιανόητη επίθεση προς το πρόσωπό της με προσβολές και στο χθεσινό συμβούλιο επικράτησε πανικός. Μετά την δέυτερη ήττα οι κόκκινοι αποφάσισαν να καταψηφίσουν τόσο την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λόγω της αγωνιστικότητάς της, όσο και τον Σπύρο Μαρτίκα λόγω της εριστικής συμπεριφοράς του. Μάλιστα, η πρώτη ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να μην την στηρίξει, αν νιώθει πως δεν περνά καλά στην ομάδα της.

Μετά από ένα σερί ηττών, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε στον αποψινό αγώνα ασυλίας. Η μπλε ομάδα επέλεξε να στείλει στον τάκο ως τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι έχει κουραστεί με αυτήν την κατάσταση.

Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Διαβάστε επίσης:

Κλέλια Ρένεση: Απαντά σε όσους την κατέκριναν που πήρε το παιδί της στην πορεία – «Είμαι επικίνδυνη μάνα τελικά»

Καινούργιου – Τσαλίκης: Ανέβηκαν οι τόνοι on air – «Δεν σεβάστηκες το συλλογικό πένθος» (Video)

Νίκος Μουτσινάς: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 15:57