search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:54
MENU CLOSE

Νίκος Μουτσινάς: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια» (Video)

07.03.2023 19:06
nikos_moutsinas_new

Η απόφαση μερικών καλλιτεχνών να τραγουδήσουν λίγες μέρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα, προκάλεσε «κύμα» αντιδράσεων.

Το θέμα συζητήθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές και ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε για αυτό, μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Αρχικά ανέφερε: «Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορούσε δυστυχώς μόνο τα δημόσια. Εγώ αν με ρωτάς, δε το καταλαβαίνω. Αν λες ότι έχεις εθνικό πένθος τελειώνει το σύστημα όλο… Αυτό που είπα είναι ότι περίμενα μια ανακοίνωση από το ΣΕΗ, δε γνωρίζω τις διαδικασίες του γιατί δεν είμαι και γραμμένος, δε το είπα για να γίνει και κάτι. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής ανέφερε πως δεν έχει νόημα να γίνονται υποδείξεις στους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο θα πενθήσουν την απώλειά τους και παρέθεσε μία προσωπική του εμπειρία, από τη μέρα που πέθανε η μητέρα του.

Έπειτα πρόσθεσε: «Πάλι όμως εδώ, μεταξύ μας κάπως, πρέπει να σου πω εγώ πως να βιώσεις το πένθος του άλλου. Κατάλαβες τι γίνεται; Κοιτάμε πως θα την πει ο ένας στον άλλον. Δε θα μου πεις πως θα πενθήσω. Ξέρω ανθρώπους, εγώ ας πούμε, όταν πέθανε η μάνα μου, τη δεύτερη μέρα που πέθανε, που δε το πίστευα ακόμα, ήμουν σπίτι με παρέα και έπαιζα επιτραπέζια για να ξεχαστώ και να περάσω καλά. Αν με έβλεπε ο άλλος θα έλεγε, “τι αναίσθητος, πάει και γελάει;” Που ξέρει όμως ο άλλος τι περνάω εγώ και πως θα το περάσω. Μην πάμε τώρα και αρχίσουμε, γιατί το έκανες, και γιατί τραγούδησες. Υπήρχε μια γενική εντολή; Όχι. Μπορούσε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει; Ναι…. Όσο ανοίγουμε την κουβέντα, φεύγει το focus από εκεί που πρέπει».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουρατίδης: Τη Δέσποινα Βανδή την έκανα σταρ και δεν μου μιλάει

Ναταλία Γερμανού: Ο διάλογος με τον Άδωνι Γεωργιάδη στο Twitter για Κανάκη και Τέμπη

Victoria’s Secret: Στροφή στη διαφορετικότητα για τον διάσημο οίκο – Επιστρέφει με transgender και plus size μοντέλα (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:54