Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι κατάσταση σήμερα (8/3) για τους οδηγούς στους δρόμους της Αττικής καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς έχουν προκηρύξει απεργία.
Μάλιστα, αργότερα μέσα στην μέρα που έχουν προγραμματιστεί κινητοποιήσεις στο κέντρο για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και για την ημέρα της γυναίκας, η κατάσταση στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας θα δυσκολέψει.
Τα σοβαρότερα προβλήματα από νωρίς το πρωί εντοπίζονται για ακόμη μια φορά στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα. Συγκεκριμένα, σημαντικές καθυστερήσεις υπάρχουν στην άνοδο από Αθηνών προς Νέα Φιλαδέλφεια και την κάθοδο από Νέα Φιλαδέλφεια προς ΚΤΕΛ.
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στις 08:20 το πρωί:
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης στο κέντρο της Αθήνας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Κίνηση υπάρχει επίσης στη Λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά και στην Αθηνών από Δαφνί προς διυλιστήρια.
Τέλος καθυστερήσεις παρατηρούνται τμηματικά και στην Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
15’-20’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις 10'-15' στις εξόδους για Λαμία.— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 8, 2023
Δείτε εδώ live την κίνηση στους δρόμους.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες (Videos)
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 8 Μαρτίου
ΟΣΕ: Πώς θα επαναλειτουργήσει ο σιδηρόδρομος – Τι θα ανακοινώσει ο Γεραπετρίτης
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.