search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:16
MENU CLOSE

Απάντηση ΓΣΕΕ για πρόσκληση σε Μανώλη Γλέζο: Λάθος μιας εργαζόμενης – Απευθυνόταν σε συνεπώνυμο πολιτικό

09.03.2023 10:20
gsee-new

Να δικαιολογήσει το γεγονός ότι από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ τηλεφώνησαν στη σύντροφο του Μανώλη Γλέζου για να τον καλέσουν στο συνέδριο επιχείρησε ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, σε απάντησή του κάτω από την ανάρτηση στο Facebook της συζύγου του Μανώλη Γλέζου, Γωγώς Αργυρού, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος έγραψε πως «είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης», ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

«Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο Ήρωας της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας», υποστηρίζει.

«Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της ΤΟ Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ. Κατά διαβολική σύμπτωση και αυτός έχει καταγωγή από τη Νάξο και έχει συγγενική σχέση με τον δικό σας άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην πολιτική ζωή της Ελλάδας», ισχυρίζεται.

Ο γραμματέας Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ ζητά συγγνώμη, υποστηρίζοντας ότι το σφάλμα προκλήθηκε επειδή «στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων».

«Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στα Τέμπη: Έρχονται νέες ποινικές διώξεις – Ποιοι μπαίνουν στο «κάδρο» (video)

Τέμπη: «Την έβαλα στο τρένο χαμογελαστή και μου έφεραν πίσω ένα φέρετρο» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης Αναστασίας (Video)  

Τραγωδία στα Τέμπη: Μονοθεματικό Υπουργικό Συμβούλιο με το βλέμμα στραμμένο στις κοινωνικές αντιδράσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:16