search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:09
MENU CLOSE

Ο Αστέρης και η Αργυρώ νίκησαν σε τηλεθέαση τους  Τσούπο Μότινγκ, Γκνάμπρι και Μέσι

09.03.2023 15:57
sasmosnew

Η Μπάγερν Μονάχου χθες βράδυ επικράτησε της Παρί Σεν Ζερμέν 2-0 στο Champions League, αλλά ο «Σασμός» επικράτησε της τηλεοπτικής μετάδοσης του ποδοσφαιρικού αγώνα τον οποίον μετέδωσε απευθείας το Mega.

Η σειρά του Alpha, παρότι το Mega έδειξε την  αναμέτρηση δύο από τις πιο δυναμικές ομάδες της διοργάνωσης, αποτέλεσε ισχυρότερο πόλο έλξης τηλεθεατών (συνήθεια τηλεθέασης)  κα μαγνήτισε τα βλέμματα σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατών.

Ένα «τσικ» πιο πάνω ήταν η τηλεθέαση της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», καταφέρνοντας να διακριθεί στην δεύτερη θέση προτίμησης των τηλεθεατών, ενώ από την απουσία της «Γης της ελιάς» ωφελήθηκε και το σόου «Survivor all star».

Τέταρτη επιλογή της ημέρας, έπειτα από τον ντόρο που προκλήθηκε, η σατιρική «Ράδιο αρβύλα» και Πέμπτη η ποδοσφαιρική αναμέτρηση που έδειξε το Mega.

Στο Top 10 της Τετάρτης, έπειτα από καιρό, έκανε την εμφάνιση του το μαγειρικό ριάλιτι «MasterChef» για το οποίο έδειξαν ενδιαφέρον 528.000 τηλεθεατές.

Διαβάστε επίσης:

Νικολαϊδης ξεκαθαρίζει για Κανάκη: «Δεν ήθελα να γίνει σήριαλ» (Video)

Στην ΕΡΤ σήμερα ο νέος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης

Τηλεθέαση: Tο Champions League καθόρισε τη χθεσινή «πίτα» (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:08