search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 02:29
MENU CLOSE

Τσαπανίδου σε Μητσοτάκη: «Η συγγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το “όλοι φταίνε”»

09.03.2023 13:04
tsapanidou_0903_1200-700_new

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι κυβερνά 4 χρόνια» και «ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε τα μισά σχεδόν χρόνια από την μεταπολίτευση», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, ως αντίδραση στην εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Επιπλέον τονίζει ότι «η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το “όλοι φταίνε”» και τις «υποκριτικές παραιτήσεις» υπουργών που θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Τέλος, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τον καλεί «να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας, αλλά κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού».

Αναλυτικά η δήλωση της εκπροσώπου Τύπου ΣΥΡΙΖΑ:

«Η συγνώμη και η ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με το “όλοι φταίνε”, ούτε με ψεύτικες παραιτήσεις υπουργών που σε λίγες ημέρες θα είναι ξανά υποψήφιοι.

Ο κος Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι δεν έγινε προχθές πρωθυπουργός αλλά κυβερνά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και ηγείται μιας παράταξης που κυβέρνησε σχεδόν τα μισά χρόνια από τη μεταπολίτευση.

Οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια απαξιώθηκαν και ξηλώθηκαν πολλές δικλείδες ασφαλείας, με βάση τις οποίες λειτουργούσαν ομαλά οι σιδηρόδρομοι τόσα χρόνια, που θα είχαν αποτρέψει το δυστύχημα. 

Και, κυρίως, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι ανήλθε στην εξουσία με την υπόσχεση του επιτελικού κράτους και της αριστείας και αντί αυτού κυβερνά με ρουσφέτια και αναξιοκρατία παντού. 

Πόσο πειστικό είναι να επιχειρεί να μας πείσει ότι όσα δεν έκανε τέσσερα χρόνια τώρα, θα τα κάνει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;

Έρχονται στιγμές που η ουσία ξεπερνά την επικοινωνία και κανένας Αμερικανός επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να τα διορθώσει».

Διαβάστε επίσης:

Μηταράκης για γκάφα με Μετρό Θεσσαλονίκης: Δεν ήταν η βέλτιστη αγγλική φράση

Γιώργος Κουμουτσάκος: Νέο «καρφί» σε Κώστα Καραμανλή – «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω στις εκλογές» (video)

Άδωνις Γεωργιάδης για «καλάθι νοικοκυριού»: Σταθερές οι τιμές για 19η εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.06.2024 02:15