search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Πάτρα: Την προσαγωγή δύο μαθητών υπό κατάληψη σχολείου καταγγέλλει η ΚΝΕ

10.03.2023 14:12
katalipsi_new

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσαγωγή δύο μαθητών του 4ου Γυμνασίου Πάτρας, ανάμεσά τους του προέδρου του 15μελούς και μέλους της ΚΝΕ, από αστυνομικές δυνάμεις, στο σχολείο τους, που βρίσκεται υπό κατάληψη για την καταδίκη του εγκλήματος στα Τέμπη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΝΕ.

«Κάτω από την κατακραυγή μαθητών, γονέων, αλλά και την παρέμβαση του Ν. Καραθανασόπουλου, βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ, και του Κ. Πελετίδη, δημάρχου Πάτρας, οι μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια ώρα που χύνει κροκοδείλια δάκρυα για το έγκλημα στα Τέμπη και κάνει πως κατανοεί τη δικαιολογημένη οργή του λαού και της νεολαίας, στέλνει αστυνομικές δυνάμεις να προσαγάγουν μαθητές Γυμνασίου!

Τίποτα, όμως, δεν σταματά την οργή της νέας γενιάς και την απόφασή της το έγκλημα στα Τέμπη να μη συγκαλυφθεί, αντιθέτως να αποκαλυφθούν και να καταδικαστούν οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, του κράτους, της εταιρείας για το έγκλημα», επισημαίνει η ΚΝΕ και καταλήγει:

«Να είναι σίγουροι: Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα ξεχαστεί! Στους δρόμους του αγώνα θα κερδίσει η ζωή!».

Διαβάστε επίσης:

ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ: Αυτοί είναι οι μεταβατικοί πρόεδροι

Έξωση οικογένειας στην Καλαμαριά: «Ψάξαμε τα funds, βρήκαμε άδεια γραφεία στο Δουβλίνο και… πιτσαρία στις Βρυξέλλες» (video)

Τέμπη: Σε ηλεκτρικό τόξο οφείλεται το «μανιτάρι φωτιάς» μετά τη σύγκρουση – Πώς προκλήθηκε (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:25