search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:44
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Κράτησε το μεγαλύτερο κομμάτι ο Alpha την Πέμπτη – Αύξησε την «πίεση» το Mega

10.03.2023 14:29
tiletheasi

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία ο Alpha στις προτιμήσεις των τηλεθεατών την Πέμπτη αν και με απώλειες στο μέγεθος του ημερήσιου μεριδίου του οι οποίες όμως δεν το επηρέασαν.

Αισθητή μεταβολή σημειώθηκε από τη Nielsen στο μερίδιο του Mega στη βραδινή ζώνη του οποίου ήταν παρούσες χθες οι σειρές-«μαγνήτες»  «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο».

Ο ΣΚΑΪ πέρασε στην τρίτη θέση παρά το «πέταγμα» τηλεθέασης που είχε από τις 23.00 το σόου «Survivor All Star».

Σχεδόν κατά μία ποσοστιαία μονάδα μικρότερο ήταν το μερίδιο του ΑΝΤ1, συγκριτικά με την Τετάρτη, ενώ το Star επανήλθε στην περιοχή με τα διψήφια μερίδια χάρη στις βελτιωμένες αποδόσεις που είχαν οι εκπομπές «Αληθειες με τη Ζήνα» και «Ο Tροχός της Tύχης». Ειδικά στο χθεσινό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού παίκτρια κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, το αυτοκίνητο, γεγονός που συνέβη για δεύτερη φορά στη σεζόν.

Το Open είδε το μερίδιο του από το 5,5% να διαμορφώνεται χθες στο 6,2% μεταβολή η οποία πιστώνεται κυρίως στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Το μερίδιο της ΕΡΤ1 παρουσίασε μικρή πτωτική τάση και από το 4,7% διαμορφώθηκε στο 4,3%.

Διαβάστε επίσης:

The Voice of Greece: Σήμερα, Παρασκευή ο ημιτελικός (Video)

Ο φάντης και το ρετσινόλαδο της τηλεθέασης

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου Κύκλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 11:43